Minimalisme challenge: een minimalistische foto van 3 ananassen
Blog,  Minimalisme

Minimaliseren in 30 dagen tijd: dit deed ik weg in week 2

Week 2 van de minimalisme challenge is voorbij. Tijd om even een korte samenvatting te maken van wat ik al allemaal weg deed. Heb je de blog nog niet gelezen over hoe de challenge in zijn werk gaat? Dan kun je deze hier nog even nalezen: “465 dingen minimaliseren in 30 dagen tijd.” Het resultaat na 1 week minimaliseren kun je dan weer hier vinden: “Minimalisme challenge: wat ik de eerste week weg deed.

Maar goed, nu zitten we intussen al aan 2 weken minimaliseren, wat wil zeggen dat er al 105 spullen het huis uit zijn. Woehoew!! Dat begint echt al te tellen!

Minimaliseren in 30 dagen tijd: dit deed ik weg in week 2:

Dag 8:

Een zwemvest voor kinderen die te klein is geworden, een kapot kattenspeeltje, een memory spel, een zwembroek, 2 broeken een trui van Vince en een oude zwangerschapsband.

Dag 9:

Vandaag heb ik mijn medicijnkast onder handen genomen. Wat over datum was mocht weg, en ik vond hier 9 verpakkingen die weg mochten.

Dag 10:

Een kapotte vuilbak die al veel te lang op zolder bleef staan, 2 magnum champagneflessen van toen de meisjes thuis kwamen na hun geboorte, 3 doosjes magnesium en 4 koffietassen.

Dag 11:

Ik deed materiaal weg die al maanden in de kelder stonden. Keukenmateriaal van toen ik eens mijn keuken minimaliseerde maar het materiaal dus nooit echt uit het huis heb weggedaan.

Dag 12:

8 ongebruikte cocktailglazen, een oude schilder schort, een kapot kinderhorloge, een ongebruikte tablet hoes en een bad eendje.

Dag 13:

10 stuks babyspeelgoed, een paardrijhelm die te klein is geworden, een oude Kipling boekentas van toen onze tweede dochter nog in de lagere school zat en een glazen schaal.

Dag 14:

Vandaag deed ik een beetje van alles weg: 2 boeken, een broek, zaklamp, speelgoed, slecht geworden vitaminen enz… Maar wel mooi terug 14 stuks!

Op naar week 3! Want er is nog veel om te minimaliseren. Zeker nu we heel onze zolder hebben moeten leegmaken om een slaapkamer te kunnen maken. Het kriebelt om verder te doen!! Doe jij ook mee met minimaliseren in 30 dagen? En wat deed jij al weg?

Lees ook: Week 3 van de minimalisme challenge.

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *