Wie ben ik?

Welkom op mijn gezellige blog!

Ik ben Stephanie en ben 31 jaar. Ik ben al dik 15 jaar samen met mijn man Jeffrey met wie ik op 3 juni 2011 getrouwd ben. Samen hebben we 3 kinderen: 2 tienerdochters Kyara (13) en Ylana (11) en een zoontje Vince (4). Jaaaa, ik was een tienermoeder 😉

Ik ben waarschijnlijk de grootste chaoot op deze planeet.

Hoewel ik thuisblijfmama ben, heb ik de grootste moeite om het huishouden op punt te houden. Ik heb namelijk een hekel aan opruimen en poetsen. Ik ben aan 101 dingen tegelijk maar werk zelden iets af. Maar geef toe: ook jij geeft liever je kostbare tijd aan dingen die wel leuk zijn! Enkele jaren geleden kreeg ik de stempel ADD. (oftwel: alle dagen druk 😉 )

Het doel  van mijn blog.

Andere chaotische mama’s helpen met tips die ik zelf uitgeprobeerd heb. Ik mag mezelf een ervaringskundige chaoot noemen die al vanalles heeft geprobeerd om de ballen hoog te houden. Het echte doel van mijn blog, daar ben ik nog niet zolang achter gekomen. Ik ga hier aan werken, dus als je mij blijft volgen is dit zeker iets waar je je aan mag verwachten.

Ook bakken doe ik graag, en koken ook.

Maar hé, dan liefst met dingen die iedereen standaard in huis heeft liggen. Aan geroosterde pijnboompitten doe ik niet mee. En hoewel ik verzot ben op gebak, zul je hier geen al te moeilijke en uitgebreide recepten vinden. Als het maar lekker is en snel op tafel staat. Ik blijf het leuk vinden om zelf gemaakte dingen op tafel te zetten.

En verder…

Ik ben zwaar verslaafd aan chocolade en taart en hou van de gezelligheid van een glaasje bubbels met bijpassend hapje. Ik ben een levensgenieter en geniet van de kleine dingen in het leven. Het liefst breng ik tijd door mijn ons gezin. Ik kan enorm genieten van rust en de natuur. Samen met het gezin gaan we heel graag op uitstap en we zijn dol op reizen! Ik doe ook mijn best om wat ecologisch te leven, dus hier zal je ook af en toe wat over vinden.

Maar deze blog is in de eerste plaats een persoonlijke blog over het leven als thuisblijfmama en over onze kinderen. Je kunt me ook volgen op Facebook, Instagram en Pinterest. Zeker doen! 😉

Lees gezellig mee, indien je vragen, suggesties of opmerkingen hebt, hoor ik het graag!