Minimalisme challenge: een minimalistische foto van 3 ananassen
Blog,  Ecologisch leven & Minimalisme

Minimaliseer challenge: het resultaat na 1 week!

De eerste week van de minimalisme challenge zit er al op! Ik heb het netjes dag per dag bijgehouden op mijn Instagram account wat ik allemaal het huis heb uitgedaan. En ik schrik ervan dat er na 1 week toch al 28 stuks het huis uit zijn. En dan vooral toch grote stukken! Super trots op mezelf. Het ging voorbije week vooral om spullen die bleven liggen en maar niet tot aan het containerpark raakten.

Heb je de blog met de uitleg gemist voor deze minimalisme challenge? Lees deze dan gerust hier even na: 465 dingen minimaliseren in 1 maand.

Minimaliseer challenge: dit deed ik voorbije week weg!

Dag 1:

Mijn broodsnijmachine. Het ding neemt teveel plaats in beslag en maakt heel wat rommel! Als ik eens vers brood maak, dan snij ik het liever met een gewoon broodsnijmes.

Dag 2:

2 kapotte paraplu’s die maar in de gang bleven liggen…

Dag 3:

Een schommel voor baby’s en peuters, een loopfietsje wat we kregen van de ziekenbond dat nooit deftig gebruikt werd omdat we het zadel niet vast kregen.

Dag 4:

2 kapotte nachtlampjes, een drinkbak van de kippen die stuk was en een waaier die al sinds de zomer van 2018 stuk was.

Dag 5:

3 pannekoekenplantjes waar ik andere mee blij maakte (of dat hoop ik toch) en een paar schoenen van mijn man die versleten waren. En ja, 2 zulke grote schoenen tellen echt wel voor 2 stuks, hahaha 😉

Dag 6:

6 kledingstukken die me niet meer passen, waaronder 4 topjes, een rok en een mooi zwart jurkje van de collectie van Astrid.

Dag 7:

Mijn kapotte weegschaal, een lege doos waar we toch niets in bewaarden, een bikini topje waar ik het broekje niet meer van had, een knutselwerkje van de oudste dat ze al langer wou wegdoen, een kapotte stang om een douchegordijn aan te hangen, een leeg flesje van eucalyptus olie en een plastic bak om het vocht uit de lucht te trekken (wat niet voldoende werkte)

Lees ook: Week 2 van de minimalisme challenge.

Afbeelding van Pexels via Pixabay

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.