Metis sleep 08: natuurlijke pillen voor een betere nachtrust.
Blog,  Mama met AD(h)D

Word uitgeslapen wakker met Metis Sleep 08

Ik heb al, voor zolang ik me kan herinneren, slaapproblemen. Vooral met inslapen dan. Ik lig vaak uren wakker voordat ik eindelijk rust vind en kan slapen. Het gebruik van (in)slaapmiddelen probeer ik zoveel mogelijk te beperken. Ik ga voluit voor het gebruik van natuurlijke producten om een betere nachtrust te krijgen. Zo ontdekte ik Metis sleep 08.

Metis sleep 08 is een natuurlijk en vegan hulpmiddel om te slapen. Het werd gemaakt door apotheker Dirk die geen enkele kwalitatief supplement kon vinden om zijn kinderen te ondersteunen tijdens hun examens. Samen met een professor maakte hij deze capsules voor zijn kinderen.

Beter slapen met Metis Sleep 08

Omdat de capsules een gunstig effect hadden op de kinderen van apotheker, besloot hij deze te verkopen in zijn apotheek. Ook daar waren mensen enthousiast en kwamen ze terug voor meer. Deze capsules zijn gemaakt van natuurlijke producten en zorgen ervoor dat je sneller in slaapt valt en ook dieper slaapt. Zo word je uitgerust wakker. De capsules zorgen ook voor een algemeen rustgevend effect.

Het product wordt intussen al bij meer dan 600 apothekers verkocht!

Samenstelling Methis Sleep 08:

De inhoud van deze capsules bestaan uit:

  • Valeriaan: een kruidachtige plant die een positief effect heeft op het in slaap vallen en doorslapen.
  • Eschscholzia: een bloemplant die zorgt voor een rustgevende werking.
  • Melatonine: een slaaphormoon wat je lichaam zelf aanmaakt, maar waar sommige mensen uit zichzelf tekort van aanmaken. (Een tekort aan melatonine is bijvoorbeeld heel typisch bijvoorbeeld voor mensen die ADD of ADHD hebben)
  • Vitamine B6: dit ondersteunt de verwerking en het effect van Valeriaan en eschscholzia.

Vegan, natuurlijk en ecologisch!

Wat ik ook leuk vind aan dit product, is dat dit niet alleen natuurlijk is, maar dat er ook wordt nagedacht over het ecologisch aspect. Je kunt starten met de aankoop van een handig bekertje. De bekertjes werden ontworpen om de capsules vers te houden. Nadien kun je refill zakjes aankopen, deze pillen kun je dan terug in het bekertje gaan bewaren. De refill zakjes zijn bovendien composteerbaar, en dus goed voor het milieu!

Voor wie is Methis Sleep 08 geschikt?

Voor kinderen vanaf 12 jaar en personen met lichte slaapproblemen. Afgeraden bij zwangerschap en borstvoeding. Neem 1 capsule 30 minuten voor dat je gaat slapen.

Werkt Methis Sleep voor mij?

Eerlijk is eerlijk, door mijn ADHD zijn de slaapproblemen te ernstig. Ik lees wel heel veel goede reviews over Methis dus ik zou wel aanraden om het een kans te geven omdat het echt wel een veilig en goed product is. Veel beter dan gewoon aan de slaapmiddelen te gaan.

Klik hier voor meer informatie.

Ook interessant: Beter slapen met tips van de psycholoog!

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *