Besparen op voeding voor huisdieren.
Bespaartips,  Blog

Besparen op voeding voor je huisdieren

Of je nu een hond, een kat of een cavia hebt. Diertjes kosten geld. En nogal vaak is het zo dat hoe groter je huisdier is, hoe meer geld deze kost. Een Duitse herder eet een pak meer dan een Chihuahua. Maar niet enkel de kosten voor voeding lopen op. Ook kosten voor een operatie, inentingen, en middelen tegen vlooien en teken kunnen enorm oplopen naarmate je huisdier groter is.

Ik bespaar graag waar het mogelijk is, maar hou wel van kwaliteit voor onze huisdieren. Kwalitatieve voeding is belangrijk, want we willen onze huisdieren toch voedzame dingen geven in plaats van samengekoekte rommel. Wanneer je in België woont is besparen heel eenvoudig. De voeding die je hier in speciaalzaken kunt kopen, is een pak duurder dan bij onze buurlanden. Bestellen bij de buren is dus de boodschap!

Besparen op voeding voor je huisdieren: bestel vanuit Nederland.

Ik bestel alle voeding voor onze huisdieren op zooplus.nl, hier vind je bijna alle voeding terug die je in België ook kunt aankopen. Alleen ga je hier een pak geld besparen op de voeding voor je hond, kat, … De prijzen zijn sowieso een stuk goedkoper, maar vaak geven ze bij Zooplus nog eens extra kortingen, mooie acties. Je inschrijven op hun e-maillijst kan dus echt lonen.

De voordelen van online dierenvoeding bestellen:

Gratis verzending en dus tot aan je voordeur gebracht!

Bij aankoop vanaf €39 euro zijn de verzendingskosten bij Zooplus gratis. Met een grote hond en 2 katten komen wij snel aan dit bedrag. Maar misschien heb jij geen zo’n grote bestelling te plaatsen? Bij aankoop vanaf €29 betaal je amper €0,99 voor de verzending wat nog steeds maar een heel klein bedrag is. Wanneer je zelf met je wagen heen en weer moet rijden ben je zeker meer kwijt dan dat. Je bestelling wordt aan huis geleverd, met die zware zakken eten hoef je dus niet zelf te sleuren.

Hierbij komt dat dit ook nog eens milieuvriendelijker is wanneer dergelijke paketten aan huis worden geleverd dan wanneer iedereen met zijn eigen wagen door het verkeer moet rijden!

Bonusprogramma

Voor iedere euro die je spendeert in de webshop, krijg je 1 bonuspunt. Hiervoor hoef je zelf niets te doen, enkel in te loggen in je account. De punten blijven een jaar geldig. Met de bonuspunten kun je gratis artikelen toevoegen aan je winkelmandje voor je huisdier. Maar je kan evengoed de punten doneren aan een goed doel, uiteraard een goed doel voor huisdieren.

Extra spaarplan

Wij zijn intussen al heel wat jaren klant bij Zooplus en hebben een extra spaarplan betaald. Hierbij krijgen we, bovenop de lage prijzen en andere extra’s, nog eens 3% korting gedurende 3 jaar. Ik denk dat ik €4,99 heb betaald voor 3 jaar en zoals je kunt zien loont het wel. We bespaarden al €8,82 en we hebben op het moment van schrijven nog 1 jaar en 5 maanden aan korting te sparen.

Had je gedacht dat besparen op voeding voor je huisdier zo eenvoudig kon?

Deze blog bevat een affiliate link, lees er hier meer over.

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *