besparen op uitstapjes
(Be)sparen,  Blog,  Daguitstapjes,  Lifestyle,  Op uitstap,  Vakantietips

Besparen op uitstapjes | Budgettip 30 tot 50% korting!

Uitstapjes maken met het gezin kan echt oplopen. Zo kost een dagje Bellewaerde ons als gezin van 5 al snel 171 euro. Een dagje Plopsaland loopt al op tot 207,50 euro. Bedragen waarbij ik al eens serieus slik, want voor veel gezinnen is dit amper betaalbaar. Te gek voor woorden zelfs!

Gelukkig zijn er manieren om deze tickets een stuk goedkoper aan te kopen. Een pretpark of dierentuin blijft een superleuke uitstap voor het hele gezin. Je moet weten dat ik nooit volle pot betaal voor zo’n uitstappen. Behalve dan wanneer het over Pairi Daiza gaat, hiervoor vond ik nog nooit een korting voor onze toegangstickets… Als iemand hiervoor tips zou hebben… Shoot! 😉

Wanneer we een uitstap willen doen, dan ga ik altijd eerst kijken op Vakantieveilingen.be.

Hier bieden mensen op toegangstickets. Enkele jaren geleden konden we zo spotgoedkoop op uitstap gaan, tegenwoordig is dit al wat beter gekend en gaan de prijzen al wat hoger. Toch kun je nog makkelijk 30% besparen op je tickets. Met wat geluk koop je ze aan de helft van de prijs.

Hou er altijd rekening mee dat toegangstickets per 2 worden aangekocht en dat er administratiekosten bijkomen van €5,50 per aankoop. (dus niet per ticket)

Lees ook altijd de voorwaarden, kijk wat er op staat qua datum en dergelijke. Normaal heb je enkele maanden tijd om je tickets te gebruiken, maar lees dit voor de zekerheid toch even door. Alle info is te vinden op de pagina waar je de biedingen kunt doen. Gewoon even scrollen en alle info is heel eenvoudig te vinden. Maak een account aan (gratis) en start met bieden. Let op, als je de hoogste bieder bent moet je de tickets wel degelijk aankopen.

Wanneer je een bieding hebt gewonnen, heb je vaak nog de kans om extra tickets aan te kopen aan een voordelige prijs. Ben je met een oneven getal zoals wij? Dan kun je voor die extra persoon gewoon een apart ticket aankopen.

Ik koop zelf al jaren mijn tickets aan via Vakantieveilingen, ik kan je verzekeren dat dit een betrouwbare website is 😉

Deze blogpost bevat affiliate links. Lees er hier meer over.

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.