Terrasoverkapping
Blog

5x waarom ik de luxe van een terrasoverkapping wil

Ik hou van de zomer, van de warme dagen waarbij we van ’s morgens vroeg kunnen genieten van de eerste zonnestralen. Die dagen waarbij we ’s avonds in de tuin gezellig samen zitten met ons gezin. Genietend van een aperitief met wat hapjes terwijl we een gezelschapsspel spelen. Ik hou enorm van buiten eten ook, iets waar ik na een lange winter ook weer naar uit kijk!

Alleen moeten we hier in ons Belgenlandje wat geluk hebben met het weer. Terwijl het de ene dag aan het regenen is, genieten we de dag erop van een hittegolf waarbij we amper buiten kunnen omdat er geen plekje schaduw is om in te schuilen. En daar zou een terrasoverkapping heel wat aan kunnen veranderen. Als je van plan bent om een terrasoverkapping te plaatsen, kijk dan zeker eens bij Tuinmaximaal, bij hen krijg je namelijk een laagste prijs garantie.

5x waarom ik de luxe van een terrasoverkapping wil:

Vaker genieten van het buitenleven!

Regen of geen regen, met een terrasoverkapping zit je droog. Je hoeft niet in paniek snel alles binnen te nemen wanneer het begint te druppelen buiten.

De was kan veilig buiten drogen

Ik ben iemand die niets liever doet dan de was buiten hangen. En zelfs als het wat bewolkt is neem ik vaak het risico om toch maar buiten mijn was uit te hangen. En maar al te vaak moet ik dan snel, snel mijn was terug binnen halen als het regent. Met een terrasoverkapping kan ik dus mijn was gewoon buiten hangen, en zelfs al zijn we een hele dag niet thuis… Ik kan er zeker van zijn dat de was niet nat geregend wordt! Handig!

Feestjes kunnen zonder probleem doorgaan.

Nu is het altijd wat stressen als we een verjaardagsfeestje geven voor familie of een barbecue organiseren met vrienden. Want als wij een verjaardagsfeestje geven, dan zitten we al snel met meer dan 20 man die afkomen. Als dat buiten te doen is kan dat gaan, maar als het regent en iedereen moet binnen zitten. Brrrt! Veel te druk, en daar kan ik niet zo goed mee om. Het lijkt me dus superhandig om er niet mee in te moeten zitten om een feestje te geven. Want zelfs al geven ze slecht weer uit, we zijn toch zeker dat we droog zitten!

Altijd genieten van schaduw in de tuin

Dankzij veranda zonwering in je terrasoverkapping ben je zeker dat je altijd een plekje in de schaduw hebt. Geen paraplu die je telkens moet verplaatsen met de zon mee. Het is dus voor je kinderen ook veilig om langere tijd buiten te zitten. Natuurlijk blijft insmeren noodzakelijk, maar het scheelt veel dat ze niet in de vlakke zon hoeven te zitten.

Beter voor je tuinmeubels

Wanneer je tuinmeubels altijd droog kunnen staan, zullen die ook minder afzien en langer meegaan. Deze kun je zonder problemen heel de winter laten buiten staan. Handig toch?

De foto is afkomstig van de website van Tuinmaximaal. #ad

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *