Het leukste spel voor Nintendo Switch is Pikmin 3
Blog,  Cadeautips,  Kids,  Spelen

Het leukste spel voor Nintendo Switch? Onze mening!

De tijd van vele cadeautjes komt er snel aan! Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar! Er zullen ongetwijfeld weer veel games verkocht worden. Zelf hebben we een Nintendo Switch en ik deel heel graag wat voor onze het leukste spel voor Nintendo Switch is. Ik kan je alvast vertellen dat dit voor alle 3 onze kids (van lager school kind, tiener en volwassene) en voor mezelf als mama (jaaaa, als ik een spel speel, dan is het wel dit!) ons favoriete spel is.

Onze favoriete Nintendo Switch game? Pikmin 3 Deluxe!!!

Zonder twijfel! We hebben een hele stapel spelletjes liggen, maar deze is echt zo leuk! Toen we vroeger nog onze Nintendo Wii-U hadden, waren we ook al verslingerd aan dit spel. Of we dan echt het geld er voor over hadden om exact hetzelfde spel terug te kopen, maar dan voor de Switch? Yes we did!

Pikmin 3: het verhaal

3 ruimtemannetjes maken een noodlanding op een onbekende planeet. Ze gaan op onderzoek om de planeet te ontdekken en ontdekken er verschillende Pikmins die hen onderweg helpen. Sommige Pikmins zijn vuurbestendig, anderen zijn bestand tegen elektriciteit, er zijn Pikmins die waterbestendig zijn, Pikmins die keihard en zwaar zijn en nog andere kunnen vliegen. Met elk hun sterktes kunnen ze je helpen om gevaren op de planeet te trotseren en om fruit te verzamelen om hen in leven te houden.

Kun je Pikmin 3 met 2 spelen?

Yep! Naast het verhaal, kun je ook battles en missies spelen met 2 personen. In het ene moet je samenwerken om zo snel mogelijk alles te verzamelen of al je vijanden te verslaan. In het andere moet je tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk dingen te verzamelen.

Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden om te spelen, maar ook verschillende medailles te behalen.

Is Pikmin 4 even goed als Pikmin 3?

Intussen is Pikmin 4 ook uitgekomen en ook dat spel hebben we vanaf dag 1 aangekocht. Het is een enorm leuk spel ook om te spelen, maar ik merk dat het vrij snel uitgespeeld is en je kunt het niet met 2 spelen. In theorie wel, maar in de praktijk heeft de tweede speler maar een heel saaie rol. Ook de battles en missies heb je hier niet om met 2 te spelen, zo jammer wel. Maar toch ook een aanrader voor wie ook graag alleen speelt. Het is ook oprecht een leuk spel, maar dan niet om met 2 te spelen.

Als je Pikmin 3 aankoopt, ga dan sowieso voor de ‘deluxe’ versie!

Wat is jullie favoriete spel voor Nintendo Switch? Laten we elkaar inspireren voor leuke cadeau ideetjes voor gamers 🙂

Lees ook: Leuke gezelschapsspellen voor de hele familie om tijdens de feestdagen samen te genieten van quality time met de kinderen.

Deze blog bevat een affiliate link, dit wil zeggen dat als je een aankoop doet, ik een klein percentage verdien op de verkoop. Jij betaalt niets extra en ondersteunt op deze manier mijn blog. Alvast bedankt.

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *