Leuke kinderbedden een slaapkamer met tipibed
Blog,  Kids,  Kind 0-12

Leuke kinderbedden | Inspiratie kinderkamer

Er zijn verschillende manieren om een kinderkamer te laten knallen! Leuke kleurtjes op de muur, toffe verlichting in allerlei vormen en formaten… Kleurrijk beddengoed, schattige accessoires, enz… Maar er zijn ook heel wat coole kinderbedden te vinden op internet! Hoorde je al eerder over een boomhutbed of een tipibed? Neen? Dan inspireer ik je graag met onderstaande bedden om van de kinderkamer de coolste kamer van je huis te maken!

Leuke kinderbedden: de coolste bedden op een rij!

Boomhutbedden

Wat een coole en gezellige bedden zijn dit! Daar zou ik als kind wel heel blij van geworden zijn. En ik durf wedden dat ik niet de enige ben! Heel gezellig en cosy, echt een topper vind ik zo’n kinderbed. Alsof je kind zijn eigen huisje heeft. Dit is ongetwijfeld het leukste leeshoekje voor je kind.

Autobedden

Wat dacht je van een autobed? Deze zijn al lang populair en mochten zeker niet in dit lijstje ontbreken. Ze staan niet alleen heel stoer in een jongenskamer! Ook voor meisjes bestaan er heel leuke modellen. Wat dacht je van een bed in de vorm van een koets? Of een stapelbed in de vorm van een typisch Londense bus?

Tipibedden

Deze tipibedden stralen zo’n rust uit! Ideaal voor in een minimalistische slaapkamer. Wedden dat je kind niet kan wachten om te gaan slapen in deze super gezellige bedden? Met een bedlade zijn ze ideaal voor als er een speelkameraadje komt slapen.

Huisbedden

Super leuke kinderbedden ook, deze huisbedden! Een echte eyecatcher in de kinderslaapkamer. Ik kan me meteen voorstellen dat kinderen een geborgen gevoel krijgen in dergelijke bedden met een afdakje. Extra leuk wanneer de slaapkamer ook een speelruimte is. Ideaal voor zowel jongens als meisjes.

Hemelbedden

Deze kinderbedden zijn zo schattig voor je kleine prinses! Maar ook voor je tiener zijn er heel leuke hemelbedden te vinden. Ook deze bedden zijn ideaal om je kind een gevoel van geborgenheid te geven. Bedje in, gordijntjes toe en zalig dromen.

Leuke kinderbedden met glijbaan

Hoe cool is dat! Met het trapje omhoog om in bed te kruipen, om dan ’s morgens via een glijbaan je bed uit te glijden. Zalig gewoon! Goed voor uren speelplezier… Al is dat hopelijk alleen voor overdag, hihi 🙂

Ik ben heel benieuwd of ik jullie heb kunnen inspireren met de leuke kinderbedden? Deze blog werd geschreven in samenwerking met Emob.be. Daar vind je bovenstaande kinderbedden terug, en nog veel meer!

Lees ook: Hoeveel zakgeld geef jij aan jouw kind?

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *