gepersonaliseerd kraamcadeau
Blog,  Cadeautips

Gepersonaliseerd kraamcadeau | Originele geschenken

Ik vind het zalig om de geboorte van een kleintje te vieren. En op babybezoek gaan is iets wat ik altijd enorm leuk vind. Ik ben dan zelf wel uit de pampers, een baby laat mijn eierstokken telkens opnieuw rammelen. Een moederkloek in hart en nieren, dat mag duidelijk zijn. Maar één nakomertje lijkt me wel voldoende voor ons gezin 😉 Wanneer ik op babybezoek ga, vind ik het belangrijk om met een leuk geschenkje te komen. Iets waarmee je gewoon niet kunt missen. En wat is dan leuker dan een gepersonaliseerd kraamcadeau af te geven? Wanneer het ook nog eens echt bruikbaar is of duurzaam, dan is het al helemaal top! Ik geef je alvast graag wat inspiratie mee:

Leuke gepersonaliseerde kraamcadeaus:

Voor elke budget! Want neen, gepersonaliseerd staat niet gelijk aan duur. Je vindt deze geschenken aan alle prijzen. Dus ook met een kleiner budget kun je een heel leuk geschenkje aankopen. Maar ook voor grotere budgetten zijn er echt leuke pakketten te verkrijgen waarmee je in stijl kunt aankomen op het geboortefeest.

Een schattige rugtas met naam

Een rugtas met de naam van de baby, hoe cute is dat! Een rugzakje kan zoveel jaren gebruikt worden. Voor in de opvang, op uitstap of zelfs om die eerste stapjes in school te nemen. Ik weet nog hoe leuk mijn kindjes het vonden om een eigen rugzakje te hebben met hun spulletjes in. En wanneer de naam van het kindje op de rugzak staat, dan kunnen de rugzakjes niet omgewisseld worden met die van andere kindjes. Geen echt baby cadeau, maar wel iets waar de ouders heel lang gebruik van kunnen maken. Topcadeau als je het mij vraagt.

Gepersonaliseerde kraampakketten

Bij kraam-cadeau vind je een uitgebreid assortiment aan kraampakketten. Van knuffels tot slaapzakken, als koffertjes, sokjes, rompertjes enz… Weet je dat je zo’n pakket ook volledig zelf kunt samenstellen? Zo kun je van verpakking tot elk geschenkje volledig jouw stijl kiezen. Met zo’n kraampakket ben je zeker dat je met een origineel cadeau op bezoek kunt gaan bij de baby. De ouders zullen maar al te blij zijn met zo’n gepersonaliseerd kraamcadeau!

Houten speelgoed met naam

Houten speelgoed voor een baby is altijd een leuk idee. Het is een duurzaam cadeau wat voor lange tijd gebruikt kan worden. Zelf ben ik enorm fan van houten speelgoed en zou ik niets anders meer willen. Enkele topideeën zijn een tuimelstapelaar, een activiteitenkubus of een houten trekspeeltje. Maar zie ook op onderstaande foto’s, hoe leuk zijn deze houten speeltjes! Ik hou van de prachtige kleuren.

Geef toe, bij het zien van deze leuke en originele kraamcadeaus kun je toch nooit meer met een gewoon cadeau aankomen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *