Geen zin om schoon te maken? Emmer met zeepsop en dweil.
Blog,  Huishoudtips

Geen zin om schoon te maken? Schoonmaak inspiratie

Geen zin om schoon te maken? Heel herkenbaar hoor. En niet alleen bij mij, maar ongetwijfeld bij heel wat vrouwen en mannen. Op zich niet raar, want het stof komt sneller dan dat je het kan wegwerken… Heel motiverend is dat dus niet. Ik moet mezelf ook altijd oppeppen om erin te vliegen. Maar ik heb de ultieme tip om echt zin te krijgen om aan de slag te gaan. En ik hoop dat ook jij hier een overdosis aan schoonmaak inspiratie uit haalt!

Geen zin om schoon te maken? Bij onderstaande filmpjes krijg je meteen zin om aan de slag te gaan!

Zien kuisen doet kuisen, toch? Als ik andere mensen zie opruimen en schoonmaken, dan krijg ik gewoon zin om mee te doen. Zeker als daar nog eens een leuk muziekje bij komt kijken. Dus begon ik filmpjes te bekijken op Youtube. En sindsdien, al enkele jaren, ben ik verslaafd geworden aan schoonmaakfilmpjes op Youtube. En elke week motiveer ik mezelf op deze manier om ook zelf aan de slag te gaan.

Beauty & The Beastons

Deze mama van 3 heeft super leuke en heel motiverende filmpjes staan. Naast meer dan 100 schoonmaakfilmpjes maakt ze ook kookfilmpjes, filmpjes over hoe ze haar huis inricht en nog veel meer.

Jordan Page

Jordan Page is blogger / vlogger met 6 kinderen en ze is nu zwanger van een tweeling! Bij haar moet je zijn voor schoonmaakmotivatie, budgettips en tips over boodschappen doen en maaltijden klaarmaken. Bij haar gaat het vooral over snel schoonmaken, zoveel mogelijk doen in een korte tijd en zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Haar enthousiasme werkt echt aanstekelijk!! Super toffe vrouw!

This Crazy Life

Deze mama van 3 zoontjes maakt ook super inspirerende schoonmaak video’s. Ze heeft er meer dan 100 staan op haar YouTube kanaal. Of het nu gaat om inspiratie om je hele huis te kuisen, of enkel de keuken? Neem even een kijkje tussen haar afspeellijst en haal je poetsmateriaal maar boven!

Til vacuum do us part

Bij Ashley kun je heel wat schoonmaakroutines vinden. Haar video’s zijn heel motiverend. Geen zin om schoon te maken? Onmogelijk na het kijken van deze video’s! 😉

Alexandra Beuter

Deze lifestyle vlogger heeft al tientallen schoonmaakvideo’s staan, maar ook over haar leven als mama, make-up en veel meer. Zoals je zult merken is haar huis alles behalve tip-top in orde. Dus naast het schoonmaken, zul je hier ook inspiratie vinden om op te ruimen!

Wil je nog meer inspiratie?

Er is echt een overvloed aan inspirerende filmpjes te vinden. Met deze zoekwoorden op YouTube kun je oneindig veel filmpjes bekijken: Clean with me, als je snelle schoonmaaktips wil: speed clean with me, wil je meer opruimvideo’s zien: Declutter your home.

Ik zou zeggen: veel poetsplezier!!

Lees ook: Ecologisch schoonmaken doe je zo!

Afbeelding van Myriam Zilles via Pixabay

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *