Review Somnox 2, mijn ervaring na 6 weken slapen met Somnox 2
Blog,  Mama met AD(h)D

Review Somnox + Somnox kortingscode voor 50 euro korting

Mensen die mij al langer kennen weten dat ik met ernstige slaapproblemen kamp. Inmiddels al meer dan 20 jaar. Ik ging al bij psychiaters langs, bij psychologen en heb net een wekenlange slaaptraining in een slaapkliniek kunnen ontlopen. Alles wat je online aan tips kunt vinden om beter te slapen: meer bewegen, meer buitenkomen, gsm gebruik vermijden voordat ik ga slapen enz… heb ik uitgeprobeerd. Ik heb natuurlijke druppels getest, melatonine, slaappillen enz… niets werkt. Integendeel, slaappillen zorgen ervoor dat ik me misselijk voel en ellendig de dag nadien… Toen ik via een vriendin hoorde over de Somnox 2, was ik meteen enthousiast. Deze werkt op een totaal ander niveau en ik was razend enthousiast om deze te gaan proberen. En bij deze deel ik dus graag mijn ervaring met de Somnox 2 en kan ik alvast delen dat ik een kortingscode heb voor wie de Somnox wil testen.

Wat is Somnox en hoe werkt de Somnox 2?

Somnox is een slaapmachine die werkt op je ademhaling. Wanneer je niet kunt slapen, dan word je onrustig en krijg je stress. Het ideale recept voor slapeloze nachten helaas. Wanneer je onrustig bent in je bed, begin je sneller te ademen. Wat de Somnox doet, dat is ervoor zorgen dat jij je gedachten gaat focussen op je ademhaling. Door de focus te verleggen van het piekeren naar je ademhaling, vind jij je rust terug. En dat is wat ik met mijn AD(h)D hoofd echt nodig heb.

De slaaphulp kun je tegen je lichaam houden, en je voelt de ‘buik’ van de Somnox op en neer gaan. Automatisch ga je mee ademen op dit tempo. Hierdoor word je vanzelf rustig, stopt het piekeren en raak je sneller in slaap.

Personaliseer je Somnox dankzij de app

Ik was echt onder de indruk van de app! De mogelijkheden die de app biedt geven echt weer hoe goed deze slaaprobot in elkaar zit. De prijs is niet goedkoop, maar als je denkt over welk stuk technologie je in huis neemt en wat er allemaal bij komt kijken, dan je krijgt er echt wel veel waarde voor terug. En een betere nachtrust, wat echt wel veel waard is.

Pas het tempo van de ademhaling aan

Zo leerde ik over mezelf dat ik langer uitadem dan inadem. Je kunt volledig het aantal ademhalingen per minuut afstellen op je eigen tempo. De Somnox begint op een bepaald tempo en vertraagt dan geleidelijk aan. De app is echt heel gebruiksvriendelijk!

Kies welk geluid je het meeste rust geeft

Je kunt kiezen om zonder geluid te slapen, de Somnox is amper hoorbaar. Wanneer ik mijn Somnox gebruik, hoort mijn partner hier niets van. Maar je kunt ook kiezen om meditatiegeluiden of kalmerende geluiden te gebruiken voor je Somnox. De geluidssterkte kun je ook volledig aanpassen. Maar je kunt ook je eigen favoriete audio’s streamen. Zo kun je luisteren naar podcasts of eigen gekozen muziek. Zo kun je iets kiezen wat helemaal bij je past.

Stel de juiste duur in

Wil je dat de Somnox na een uur stopt, of gebruik je hem liever wat langer? Ook dat kun je volledig instellen. De app werkt heel makkelijk en wijst zichzelf uit. Echt handig!

Leer mediteren met Somnox

Ik ben de laatste tijd mij enorm aan het verdiepen in meditatie. Onze geest heeft nood aan meer ontspanning. We krijgen allemaal veel teveel prikkels binnen die onze hersenen moeten verwerken. Overdag ook eens enkele minuten tijd nemen om je te focussen op je ademhaling heeft heel wat gezondheidsvoordelen. Het is dan ook goed om de Somnox overdag te gebruiken om momentjes van rust in te lassen.

Dankzij de app kun je ademhalingsoefeningen doen die ervoor zorgen dat je even tijd hebt om echt te ontspannen. Deze slaaphulp kun je ook echt inzetten om te leren mediteren.

Mijn persoonlijke ervaring met Somnox

Ik heb de slaaprobot intussen 6 weken getest en kan zeggen dat het sowieso even zoeken en wennen is. De gepaste ademhaling zoeken, slaap ik best met of zonder geluid, en het slapen met de machine op zich is een aanpassing. Gelukkig is deze zacht en compact, de vorm is ook ideaal dus dat is geen probleem. Ik raad iedereen wel aan om het even tijd te geven om te wennen. Verwacht niet dat je meteen bij de eerste nacht perfect zal slapen. Ik had echt 3 weken nodig om te wennen.

Gedaan met slaappillen!!

De eerste nacht dat ik de Somnox 2 gebruikte, ben ik gestopt met het innemen van inslapers. Slaappillen die ervoor zorgen dat je snel in slaap valt. Ik probeerde sowieso het gebruik te beperken, maar ik nam ze toch telkens wel 2 weken na elkaar. Maar nu nam ik ze, na enkele weken ernstig slaaptekort, al langere tijd. Ik heb ook geen enkele pil meer genomen in deze 6 weken. Iets waar ik heel blij mee ben, want slaappillen zorgen ervoor dat ik me de dag nadien gewoon misselijk voel en helemaal niet fit.

Ik ben vooral heel blij dat ik iets heb gevonden wat me op een natuurlijke manier beter kan doen slapen. Ik ben dus zelf enorm blij met mijn Somnox en ik weet dat ik hier de komende jaren enorm veel aan zal hebben.

Hoewel deze slaaphulp echt zalige resultaten geeft, kan ik niet zeggen dat ik in die 6 weken geen enkele slechte nacht meer heb gehad. Ons huis staat te koop, en we willen na de verkoop gaan reizen met onze 3 kinderen. Ik kan je verzekeren dat dit echt wel heel intens kan zijn. En wanneer de stress en zorgen te groot zijn, dan kan ook de Somnox mij op zo’n intens moment niet in slaap krijgen. Maar dat zijn dan ook weer echt uitzonderlijke nachten. Op de gewone piekermomenten helpt Somnox me echt tot rust komen. Ik zou mijn Somnox intussen echt niet meer willen afgeven.

Is de Somnox slaaphulp iets voor jou? + Somnox kortingscode

Of de Somnox iets voor jou kan zijn, ik geloof er in ieder geval wel in. Mijn ervaring is heel positief, anders zou deze blog niet tot stand zijn gekomen. Via deze link kun je alvast een slaaptest invullen en krijg je meteen persoonlijk slaapadvies van slaapexperts.

Mails

Bij aankoop van de Somnox krijg je af en toe een mail met tips om de Somnox goed te gebruiken. Maar ook om je algemene slaapkwaliteit te verbeteren. De mails zijn echt waardevol en interessant. Daarnaast kun je steeds terecht met vragen bij de klantenservice waar ze je echt met plezier verder helpen.

30 dagen retourbeleid

Bij aankoop van de Somnox 2 kun je 30 dagen de Somnox uitproberen. Er word aangeraden om minstens 2 weken te proberen zodat je kunt wennen aan de slaaphulp. Zelf heb ik er 3 weken over gedaan om Somnox echt gewoon te worden. Het bedrijf wil echt dat mensen geholpen worden, dus als het voor jou niet zou werken, krijg je je geld gewoon teruggestort wanneer je het product terug stuurt. Zie voorwaarden.

Facebookgroep

Na de aankoop van je slaaprobot kun je je aanmelden op de Facebookpagina met Somnox gebruikers. Leuk om ervaringen uit te wisselen.

Somnox kortingscode: THUISBLIJFMAMA50

Wil je meer informatie over de Somnox 2, of wil je deze aankopen? Dan kom je via onderstaande knop op de website terecht. Met deze Somnox kortingscode THUISBLIJFMAMA50 krijg je 50 euro korting op je aankoop. Het blijft een grote aankoop, maar wel eentje die je gezondheid enorm vooruit helpt. Psychiaters, psychologen en slaappillen hebben me intussen al meer gekost in de afgelopen 20 jaar. En dan hebben we het nog niet over de mentale en fysieke klachten die ik al heb ervaren.

Het verhaal achter Somnox

Je ziet en merkt aan alles dat Somnox een bedrijf is dat in de eerste plaats mensen wil helpen aan een betere slaap. Ik vind het verhaal achter dit bedrijf ook inspirerend. Het begon met een jonge gast van 21 die zijn moeder wou helpen met haar slaapproblemen. Mooi om te zien hoe zo’n jong persoon zo’n bedrijf uit de grond kan stampen, echt groot respect hiervoor.

Het doel van het bedrijf: 100 miljoen mensen helpen beter te slapen voor 2030.

Prachtig vind ik dat, want slapeloosheid zorgt voor zoveel gezondheidsklachten. En als je als bedrijf dit leed kunt verhelpen, dan is dit alleen maar mooi. Als je ook benieuwd bent naar het ondernemersverhaal kan ik je deze podcastaflevering van ‘Leef je mooiste leven podcast’ alleen maar aanraden.

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *