ADD,  Blog

Goofy heeft ADD! 10 dingen die we gemeen hebben ;-)

Als er een Disney figuur is waarmee ik mezelf het best kan vergelijken… dan moet ik niet ver zoeken! Dan is het wel zeker Goofy. Uiteraard heb ik voor het schrijven van deze blog intensieve research gedaan *lees: filmpjes bekeken* hahaha 😀 Goofy is echt zoals ik ben: altijd verstrooid en hij leeft vaak in zijn eigen wereldje. Iedereen weet dat Goofy wat klungelig is en soms moeilijk uit zijn woorden raakt, maar ik vond nog veel specifiekere voorbeelden dan dat. Voor mij is het duidelijk: Goofy heeft ADD.

10 dingen die ik en Goofy gemeen hebben:

  • Zijn huis is rommelig, en als er onverwacht bezoek aankomt, dan kan hij plots de boel heel snel opruimen!
  • Hij leeft in zijn eigen wereldje, en voelt zich daar heel gelukkig in!
  • Hij probeert wel 100 verschillende hobby’s uit. Hij gaat er meteen ten volle voor en koopt alles aan wat hij nodig heeft, maar uiteindelijk kan hij kan geen enkele hobby volhouden.
  • Goedgezind, goedlachs en behulpzaam als vriend.
  • Gelooft in leven en laten leven.
  • Eens achter het stuur, ergert hij zich rot aan al de andere chauffeurs en de drukte op de weg, zoooo herkenbaar, hahahaha 😀
  • Wanneer hij vele klusjes heeft, raakt hij het overzicht kwijt, weet hij niet waar te beginnen en gaat dan maar in de hangmat liggen. Ik heb wel geen hangmat, maar als ik er een zou hebben, je zou weten waar me te vinden! hihi :p
  • Hij moet zich vaak haasten en komt overal te laat.
  • Hij heeft een hekel aan de dagelijkse rush en droomt over een eilandje waar hij alleen is.
  • Begint aan alles, zonder een plan te hebben en stoot daardoor tegen allerlei problemen aan.

Ik vond het schitterend om deze blog te schrijven en mezelf met een Disney figuur te vergelijken. Heb jij ook een Disneyfiguur waarin je je eigen gedrag zo kunt herkennen? Ik ben alvast heel erg benieuwd wie dat dan mag zijn! Laat het me zeker weten in een reactie, vind ik super leuk! 😉

Lees ook: ‘Wat is ADD, en wat doet het met mij?

 

 

 

Bron foto.

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

2 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.