Blog,  Thuisonderwijs

Maandelijkse STEM box van Frabble | abonnement

Een maandelijks abonnement met superleuke STEM opdrachten voor je kind, hoe cool is dat! Zeker met het thuisonderwijs is dit een aangename afwisseling. Zowel voor kind als voor ouder. Een solar helicopter, een wandelende brachiosaurus, een zelfklimmende robot of een waterpomp zijn maar enkele van de voorbeeldpakketten die worden aangeboden. Zelf hebben we de brachiosaurus gemaakt (8j+) en een auto die reageert op geluid (14j+). We mochten de pakketten uittesten zodat de handleiding en dergelijke op punt kon worden gezet. De pakketten kunnen binnenkort aangekocht worden. Hiervoor kun je terecht op de website van Frabble zelf.

STEM boxen, wat is dat juist?

STEM : Science, Technology, Engineering, Mathematics. Of in het Nederlands dus wetenschappen, technologie, techniek en wiskunde. De STEM boxen van Frabble combineren meerdere van deze vakken in één project. Ze zijn dus educatief en daarbij ook heel leuk om te maken.

Hoe werkt het?

Via de website van Frabble kies je een leeftijdscategorie, je kiest de leeftijd van je kind en elke maand krijg je een nieuw project opgestuurd. Elke maand kun je opzeggen of de leeftijdscategorie aanpassen wanneer je merkt dat projecten te moeilijk zijn of je kind net wat meer uitdaging kan gebruiken. Elke maand ontvang je een nieuwe uitdaging en verrassing, waardoor je blijft ontdekken en leren.

Hoe ziet het pakket er uit?

Het pakket past in de brievenbus en bevat alle onderdelen die je nodig hebt om je project te maken. Zelfs een schroevendraaier wanneer dit nodig is om je pakket te bouwen. Het bevat ook een instructieboekje waarmee je je project stap per stap kunt maken. Wat zit er niet in het pakket? Lijm of batterijen.

De prijs gaat vanaf 17,50 euro per maand en dus per pakket. Wat ik persoonlijk heel betaalbaar vind voor dergelijke leuke en leerrijke pakketten. Voor verzending naar België wordt wel een meerprijs gevraagd. Het bedrijf is Nederlands en verzenden naar België is dan ook gewoon een stuk duurder.

Meer informatie + de mogelijkheid om een abonnement te nemen kun je vinden op hun website: www.frabble.nl

Wat vind jij van zo’n STEM box van Frabble? Zou het is voor jouw kind kunnen zijn?

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *