Zin om samen te werken?

Heel graag! Laat ik dan zo netjes zijn om mij eerst voor te stellen:

Ik ben Stephanie en ben 33 jaar. Ik ben al 17 jaar samen met mijn man Jeffrey met wie ik op 3 juni 2011 getrouwd ben. Samen hebben we 3 kinderen: 2 tienerdochters Kyara (15) en Ylana (13) en een zoontje Vince (6).

Ik ben waarschijnlijk de grootste chaoot op deze planeet! Ik heb ADD en ben steeds op zoek naar dingen die het huishouden wat gemakkelijker kunnen maken. Ik hou ook van koken en bakken, maar liefst zonder al te veel ingrediënten en iets wat snel klaar is.

We doen ons best om ecologisch te leven, maar ik ben geen perfectionist. Alle beetjes helpen! Ik blog over alles wat in mijn leven als thuisblijfmama gebeurt en waar mijn interesse in ligt. Ben je niet zeker of jou product iets voor mij is? Doe gerust een voorstel. Dan zie ik wel of de samenwerking bij mij en mijn lezers past.

Een samenwerking is een leuke manier om allerlei nieuwigheden te ontdekken. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn lezers. Het is super leuk om dingen te testen en een review te schrijven. Als mama blogger en vrouw kan ik heel breed gaan in onderwerpen. Van verzorgingsproducten, boeken, huishoudelijke spullen of dingen die onze kinderen kunnen gebruiken. Maar ook uitstapjes met het gezin zijn altijd heel leuk natuurlijk.

Ik sta open voor winacties, advertorials, gastblogs, barterdeals enz… Ook voor het schrijven van een gastblog sta ik open. 

Voorwaarden:

  • Eerlijkheid boven alles: ik vermeld op de blog wanneer het om een samenwerking gaat. Ben ik niet tevreden van het product, dan laat ik dit weten. U beslist dan zelf of de review al dan niet online mag komen.
  • Bij een barterdeal maak ik gebruik van affiliate links, tenzij ik een extra betaling ontvang.
  • Stuurt u iets op zonder overleg? Dan kan ik niet beloven dat ik hier een blog over schrijf.

Ik heb al eerder succesvolle samenwerkingen gehad met:

Coolgift, luxe sieraden Lovy, Purpuz planner, Smartphoto.be, Hape, Shampoobars.nl, Drukke mama’s, Deliveroo, Brabantia, Esprit, Drukzo.be, Poopsie, Chefkeukens, Paper&Boo en nog veel meer…

Mijn blog in cijfers:

In 2020 mocht ik gemiddeld 8000 unieke bezoekers per maand ontvangen.

85% van mijn bezoekers zijn vrouwen

Mijn gegevens:

Adres: Eikstraat 23, 8800 Roeselare, België

Emailadres: [email protected]

Bedrijfsgegevens: Santy ICT

BTW-nr: BE0835.563.641