Moeder dochter armbanden LOVY
Blog,  Cadeautips,  Kids

Moeder dochter armbanden | LOVY luxe kindersieraden.

Moeder dochter armbanden, is er iets leuker dan dat? Welk meisje draagt niet graag een mooi sieraad aan haar pols? Welke moeder vindt het niet leuk om samen met haar dochter(s) dezelfde armbanden te dragen? We hebben deze mooie armbanden ontvangen van Lovy. Ze zijn gewoon prachtig geworden, en als we ze samen dragen voel ik me helemaal verbonden met hen. Ook de meisjes zijn verzot op deze mooie moeder dochter armbanden ♥ 

Moeder dochter armbanden: een bijzonder geschenk!

Moeder dochter armbanden LOVY
Ons zoontje wou ook mee op de foto *cutie*!

Handgemaakte juwelen, gemaakt met zoveel liefde door Laura

Laura is zelf mama van 2 lieve dochtertjes. Sinds 2012 werkt ze fulltime aan haar prachtige juwelencollectie LOVY. Laura houdt, net zoals ik, meer van mooie herinneringen maken dan van mooie spullen. ‘Collect moments not things’ is dan ook haar levensmotto! Dit verwerkt ze ook in haar juwelen. Haar juwelen zijn een aandenken aan een mooie gebeurtenis in je leven en een mooie herinnering voor later. Alle juwelen worden met de hand gemaakt. Wat een arbeidsintensief werkje is, maar wat wel een prachtig en vooral uniek resultaat geeft.

Dat ze veel passie en liefde in haar sieraden steekt, dat zie je aan de verpakking alleen al:

Moeder dochter armbanden

Juweeltjes van hoogstaande kwaliteit!

De sieraden zijn niet alleen heel betaalbaar (een babyarmbandje kan je al krijgen vanaf 26,95 euro), ze zijn ook heel degelijk gemaakt. De juwelen worden gemaakt van sterling zilver. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze gaan lelijk worden met de tijd of dat je kindje allergisch zal reageren hierop. De sieraden worden op extra sterk, professionele staaldraad gereigd waardoor ze wel tegen een stootje kunnen. Dat voel je ook wel aan de armbandjes, dat ze goed stevig zijn. Deze armbandjes worden op maat gemaakt met een stevig verlengkettinkje van 2,5 cm zodat ze nog een hele tijd meegroeien met je kind.

Voor elke gelegenheid een gepast juweel

Of het nu gaat om een babyarmbandje als kraamcadeau, leuke oorbellen voor een verjaardag, sieraden voor een bruidsmeisje, een mamaketting voor moederdag en zelfs stoere jongensarmbanden… Bij LOVY kun je zeker iets naar je eigen smaak vinden. Laura heeft er aan mij alvast een nieuwe klant bij! Vooral de babyarmbandjes lijken me een leuk kraamgeschenk. Ik weet vaak niet wat gegeven en kom graag met iets origineels af. Met een babyarmbandje kan je niet missen! No way dat mensen zoiets dubbel gaan krijgen!

Zijn jullie ook zo enthousiast over deze prachtige moeder dochter armbanden van LOVY? En wat vind je van de andere, prachtige juweeltjes?

Lees ook: Cadeau inspiratie voor moederdag | Geschenk ideetjes

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *