Contact

Heb je bedenkingen? Een opmerking of een vraag die je wil stellen of een suggestie? Ik hoor het graag! Je mag me gerust mailen op [email protected]

Ik doe mijn best om binnen de 24 uur te reageren.

Wil je samenwerken?

Heel graag! Laat ik dan zo netjes zijn om mij eerst voor te stellen:

Ik ben Stephanie en ben 32 jaar. Ik ben al 17 jaar samen met mijn man Jeffrey met wie ik op 3 juni 2011 getrouwd ben. Samen hebben we 3 kinderen: 2 tienerdochters Kyara (15) en Ylana (12) en een zoontje Vince (5).

Ik ben waarschijnlijk de grootste chaoot op deze planeet! Ik heb ADD en ben steeds op zoek naar dingen die het huishouden wat gemakkelijker kunnen maken. Ik hou ook van koken en bakken, maar liefst zonder al te veel ingrediënten en iets wat snel klaar is.

We doen ons best om ecologisch te leven, maar ik ben geen perfectionist. Alle beetjes helpen! Ik blog over alles wat in mijn leven als thuisblijfmama gebeurt en waar mijn interesse in ligt. Ben je niet zeker of jou product iets voor mij is? Doe gerust een voorstel. Dan zie ik wel of de samenwerking bij mij en mijn lezers past.

Voorwaarden voor een samenwerking:

  • Eerlijkheid boven alles: ik vermeld op de blog wanneer het om een samenwerking gaat.
  • Bij een barterdeal maak ik gebruik van affiliate links, tenzij ik een extra betaling ontvang.
  • Bij een review ben ik eerlijk, ik stuur met alle plezier een preview op. Dan beslist u nog altijd zelf of deze mag geplaatst worden.

Ik heb al meerdere succesvolle samenwerkingen achter de rug met onder andere:

Coolgift, luxe sieraden Lovy, Purpuz planner, Smartphoto.be, Hape, Shampoobars.nl, Drukke mama’s, Deliveroo, Brabantia, Esprit, Drukzo.be, Poopsie, Chefkeukens, Paper&Boo en nog veel meer…

Mijn mediakit.

Mijn mediakit kun je via mail aanvragen via [email protected]

Nog verdere vragen?

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen, ik hoor het graag.

Contactgegevens:

Mail: [email protected]

Adres: Eikstraat 23, 8800 Roeselare, België

Bedrijfsgegevens: Santy ICT

BTW-nr: BE0835.563.641