Blog

7 redenen waarom we al 7 jaar getrouwd zijn + huwelijksfoto’s.

Vandaag zijn we 7 jaar getrouwd.

Maar eigenlijk zijn we intussen al bijna 15 jaar samen. Ik ben zo gelukkig met mijn man en ons gezin! Ik som voor onze 7de huwelijksverjaardag 7 dingen op waardoor wij nog steeds gelukkig samen zijn:

  1. Humor! Dit is zo belangrijk in een relatie, voor mij persoonlijk dan toch. Als je veel samen kunt lachen en plezier maken, dan geraak je al heel ver!
  2. We kunnen steeds beter overweg met elkaars onvolmaaktheden… Of we proberen het op z’n minst te negeren 😉 Niemand is perfect, toch?
  3. We delen dezelfde interesses. En dat is leuk! We kijken uit naar de toekomst naar de vele dingen die we samen nog willen gaan doen. Vooral reizen!
  4. We hebben dezelfde prioriteiten. En dit is toch ook een belangrijke! Onze kinderen gaan voor alles! Ook over geldzakens denken we in dezelfde lijn. Vakanties met onze kinderen, en hier volop van genieten, dat gaat voor op de verbouwingen van ons huis.
  5. Soort zoekt soort. Ja, we zijn op vele vlakken 2 gelijke! We hebben niet veel nodig om gelukkig te zijn, we zoeken allebei graag de rust en de natuur op.
  6. We hebben dezelfde smaak. Discussies over welke meubels we moeten kiezen gaan we niet snel hebben. Dit is misschien niet zooo belangrijk, maar het is wel handig natuurlijk!
  7. We zijn elkaars steun en toeverlaat. Als je bij elkaar terecht kunt met problemen en weet dat je elkaar kunt vertrouwen, en op elkaar kunt rekenen… zalig toch!!

Dat heet dan gelukkig zijn ♥♥♥

Ik ben zo’n bofkont met mijn man en onze kinderen. Onze trouwdag was echt de mooiste dag van ons leven. En dat kwam grotendeels door mijn man. Niets kan tippen aan het krijgen van onze kinderen, maar onze trouwdag was een feest van begin tot einde! We zijn zo dankbaar voor de mooie herinneringen die we aan deze dag hebben.

 

 

 

 

 

 

Delen is lief!
error

21 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *