Blog,  Persoonlijk

7 redenen waarom we al 7 jaar getrouwd zijn + huwelijksfoto’s.

We delen dezelfde interesses. En dat is leuk! We kijken uit naar de toekomst naar de vele dingen die we samen nog willen gaan doen. Vooral reizen!

  1. We hebben dezelfde prioriteiten. En dit is toch ook een belangrijke! Onze kinderen gaan voor alles! Ook over geldzakens denken we in dezelfde lijn. Vakanties met onze kinderen, en hier volop van genieten, dat gaat voor op de verbouwingen van ons huis.
  2. We hebben dezelfde smaak. Discussies over welke meubels we moeten kiezen gaan we niet snel hebben. Dit is misschien niet zooo belangrijk, maar het is wel handig natuurlijk!
  3. We zijn elkaars steun en toeverlaat. Als je bij elkaar terecht kunt met problemen en weet dat je elkaar kunt vertrouwen, en op elkaar kunt rekenen… zalig toch!!

     

Dat heet dan gelukkig zijn ♥♥♥

Ik ben zo’n bofkont met mijn man en onze kinderen. Onze trouwdag was echt de mooiste dag van ons leven. En dat kwam grotendeels door mijn man. Niets kan tippen aan het krijgen van onze kinderen, maar onze trouwdag was een feest van begin tot einde! We zijn zo dankbaar voor de mooie herinneringen die we aan deze dag hebben.

 

 

 

 

 

 

3 juni 2011, de dag waarop we ja zeiden tegen elkaar. Onze trouwdatum. Hoewel we al bijna 8 jaar samen waren, 2 kinderen hadden, een huis samen hadden gekocht en mijn man altijd zei dat hij niet wilde trouwen… Is hij toch op zijn knieën gegaan voor mij. Waar ik nog steeds heel dankbaar voor ben. Wat voor sommigen maar ‘een papiertje’ is, is voor mij echt het moment geweest waarop we echt man en vrouw werden. Een dag waarop we ja zeiden tegen een leven met elkaar.

Die dag staat nog mooi in mijn geheugen gegrift. Het was zo’n prachtige dag, een dag om nooit meer te vergeten. Het was mooier dan wat ik altijd had gedroomd.

Vandaag zijn we 7 jaar getrouwd!

En voor deze gelegenheid geef ik graag 7 redenen waarom we nog steeds gelukkig getrouwd zijn:

1: Humor

Dit is zo belangrijk in een relatie, voor mij persoonlijk dan toch. Als je veel samen kunt lachen en plezier maken, dan geraak je al heel ver! Hij kan mij altijd doen lachen!

2: We kunnen steeds beter overweg met elkaars onvolmaaktheden

Daar waar we ons vroeger konden ergeren aan kleine dingen, weten we nu dat je sommige dingen niet kan veranderen bij iemand. Aanvaarden en loslaten noemen we dat. Hoe langer we samen zijn, hoe minder ergernissen en hoe meer verdraagzaamheid.

3: We delen dezelfde interesses.

En dat is leuk! We kijken uit naar de toekomst naar de vele dingen die we samen nog willen gaan doen. Natuurlijk hebben we beide ook onze eigen interesses. Terwijl hij de teksten van Stark Trek Voyager vanbuiten kent, kijk ik meer naar totaal andere programma’s op tv waar hij dan weer geen interesse in heeft.

4: We hebben dezelfde prioriteiten.

En dit is toch ook een belangrijke! Onze kinderen gaan voor alles! Ook over geld zaken denken we in dezelfde lijn. Vakanties met onze kinderen… en hier volop van genieten, dat gaat voor op de verbouwingen van ons huis.

5: Soort zoekt soort.

Dit is een zin dat mijn man vaak gebruikt. Ja, we zijn op vele vlakken 2 gelijke! We hebben niet veel nodig om gelukkig te zijn, we zoeken allebei graag de rust en de natuur op.

6: We hebben dezelfde smaak.

Discussies over welke meubels we moeten kiezen gaan we niet snel hebben. Dit is misschien niet zooo belangrijk, maar het is wel handig natuurlijk! Ruzie over interieur gaan we in ieder geval niet maken 😉

7: We zijn elkaars steun en toeverlaat.

En dit is in het verleden al meerdere keren gebleken. Wanneer er iets gebeurt hebben we enkel elkaar nodig als steun. Weten dat je elkaar kunt vertrouwen, en op elkaar kunt rekenen is een van onze grootste troeven.

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

21 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.