geknutselde hartjes aan een waslijn
Blog

10 dingen waar ik blij van word. #happylife

Ik ben iemand die snel tevreden is. En ik geloof dat mensen die snel tevreden zijn, ook het gelukkigst zijn. Dat materiaal je niet gelukkig maakt, dat weet ik al lang. “Buy Memories, not things” is dan ook de manier waarop wij leven. Zo geven we liever geld uit aan reizen of uitstapjes met onze kinderen, dan dat we het uitgeven aan speelgoed en prullaria. Ik wil nog zo lang mogelijk genieten en reizen met onze kinderen. (lees: zo lang ze nog meewillen met ons!)

Maar er is meer waar ik blij van word! Ik maakt een lijstje van 10 dingen waar ik blij van word, maar dat lijstje is natuurlijk maar een klein deeltje van wat mij gelukkig maakt!

10 dingen waar ik blij van word:

  • Een oprechte vriendelijke goeiedag van een vreemde tijdens een wandeling. Gewoon iemand die opgewekt is en je begroet… Die vrolijkheid wordt gewoon doorgegeven, zalig!
  • Onze kinderen die weer zotjes staan te doen samen en elkaar aan het lachen brengen… Ik begin spontaan mee te lachen, schatjes!
  • Wanneer ik een leuke opdracht voor mijn blog mag uitwerken, tonnen energie krijg ik daarvan!
  • Wanneer ik ’s morgens vroeg vogels hoor kwetteren.
  • De warmte van de zon in mijn gezicht voelen als het buiten nog fris is. Ik voel mezelf gewoon opladen, zo leuk!!
  • De geur van vers gemaaid gras in de lente waardoor je ruikt dat de zomer in aantocht is!
  • Een wandeling in de natuur. En liefst in de herfst of in de lente, want dan is de natuur op z’n mooist. Dan zijn er zoveel kleurtjes te zien!
  • De geur van versgebakken koffiekoeken in het weekend, ook de kinderen genieten hiervan!
  • Uitstapjes met ons gezin. Of het nu een reis is die we samen maken, of een simpele wandeling aan zee… ik kan er zo van genieten om quality-time te hebben met ons 5.
  • Een kop koffie en een goeie babbel met vriendinnen of familie. Liefst met een taartje of koekje natuurlijk 😉

Kunnen jullie ook zo genieten van de kleine dingen in het leven? Zalig toch!

Lees ook: Ik ben zo’n moeder die… 10 bekentenissen van mij als moeder!

Afbeelding van congerdesign via Pixabay

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *