Posters van wilde dieren.
Blog

Posters van wilde dieren | Interieur + kortingscode

Ons huis doorging al verschillende grove verbouwingswerken. Maar van afwerking en mooie eyecatchers in huis is nog niet veel gekomen. Ook in de kamers van onze tieners mocht wel wat opfleuring komen. Toen we een aanvraag kregen om samen te werken met Desenio was ik razend enthousiast. Ik bekeek niet alleen hun uitgebreide keuze aan posters… Hun aanbod aan kaders maken het geheel compleet.

We gingen op zoek naar een grote poster voor in de woonkamer. Terwijl de tieners elk op zoek gingen naar een mooie poster voor op hun kamer. Super leuk dat ze op deze manier ook eens hun kamer wat kunnen pimpen! Benieuwd naar onze keuze?

Posters van wilde dieren

Ik heb het onze kids echt niet ingefluisterd, maar het is duidelijk: we hebben dezelfde smaak als het gaat om mooie posters. We kozen alle 3 voor posters van wilde dieren. Ik vind dergelijke foto’s echt indrukwekkend. Mijn favoriete dieren zijn olifanten en leeuwen. En ik droom al vele jaren van een vakantie in Zuid Afrika om er op safari te gaan of in een opvangcentrum voor olifanten te gaan helpen! De poster van een olifant met baby deed me dan ook smelten! Wat vind jij?

Elephant love poster

Onze dochters kozen beide een poster van een leeuw. En toeval (echt!!) ze hadden beide dezelfde posters bekeken… Beide zijn prachtig, toch? Alle posters hebben een afmeting van 50 op 70 cm. Lekker groot!

African lion poster

De quote die in bovenstaande poster staat vind ik ook heel inspirerend!

A lion does not lose sleep over the opinions of a sheep!

The king of the jungle poster

Zo kies je een poster met bijpassend kader:

Bij Desenio heb je de keuze tussen duizenden posters. Gelukkig zijn deze allemaal onderverdeeld in verschillende categorieën. Dit maakt de keuze natuurlijk een stukje eenvoudiger. Je kan dus eenvoudig op zoek gaan naar welke categorie posters die je het meest liggen.

Nadat je een poster hebt gekozen en in het winkelmandje hebt geplaatst, kun je een bijpassende kader kiezen, wat super eenvoudig is! Je ziet meteen hoe de poster er uit ziet met het kader er rond. En zo zie je meteen welke kader je poster echt af maakt. Op de foto merk je dat de poster met de leeuwenkop zachter is met een licht houten kader. Terwijl de andere poster van de leeuw net krachtiger wordt met het zwarte kader.

Kortingscode!

Dankzij de kortingscode THUISBLIJFMAMA krijg je 25% korting op de posters. (met uitzondering van de Handpicked & Gepersonaliseerde posters)

De code is slecht geldig van 23 tot en met 25 februari 2021!

Deze blog kwam er in samenwerking met Desenio.

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *