Blog,  Lifestyle

Zo was onze kerstvakantie

Allereerst wil ik jullie een gelukkig 2019 wensen. Ik hoop dat jullie dromen mogen uitkomen en dat jullie allemaal een gezond jaar tegemoet gaan! Ook wil ik mijn lezers bedanken voor het mooie 2018, een jaar waarin mijn blog een grote groei heeft doorgemaakt. En dat allemaal dankzij jullie xxx

De vakantie zit er alweer op. Zoals altijd is die mooie tijd weer voorbij gevlogen. We hebben er 2 gezellige weken opzitten met ons gezin en onze families. De batterijtjes zijn opgeladen en we kunnen er weer tegen tot aan de volgende vakantie. Maar de vakantie is wel minder plezant gestart…

Mijn man lag in het ziekenhuis

Eigenlijk al van voor de vakantie gestart was. In de nacht van 18 december hebben ze hem opgenomen. Nadat we die middag al naar het ziekenhuis waren geweest en ’s avonds al op spoed zaten met hem. 3 keer moesten we naar het ziekenhuis gaan voordat ze beseften dat hij wel ernstige pijn had. Niets levensbedreigend gelukkig, maar dat neemt niet weg dat een mens niet kan afzien… Ik heb hem in 15 jaar tijd nog zoveel pijn zien hebben. Hij had een fel ontstoken speekselkier die dicht zat van de steentjes. Iets wat blijkbaar niet zo vaak voor komt. De donderdag werd hij geopereerd en werd zijn speekselklier (die 4 keer zo groot was als normaal) uitgehaald. Op zondag mocht hij dan eindelijk terug naar huis. Net voor de feestdagen, gelukkig!

Kerstavond

’s Morgens kwamen ze ons nieuwe bed leveren! Woehoew!! Van een klein bedje van 1m40/2m naar een bed van 2m/ 2,20m. Supergroot, en we slapen er super goed in. Eindelijk terug een stevige matras en plaats in ons bed! Mijn slaapprobleem is er nog niet mee opgelost, maar het helpt natuurlijk wel enorm.

Kerstavond hebben we gevierd bij mijn schoonouders. Een gezellige avond met ons 5, mijn schoonouders, meme en mijn schoonzus en haar zoontje. Een hele avond hebben we hapjes gegeten en nadien spelletjes gespeeld.

Tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we naar de kerstparade geweest in Roeselare. We zijn ook naar de cinema geweest om naar De Grinch te gaan kijken. Superleuk tekenfilmpje! Echt een aanrader!

Lees ook: Tips voor een gezellige winteravond met het gezin.

Oudejaarsavond vierden we thuis!

Samen met mijn vader en plus-mama en mijn zussen en hun gezin. Een avond vol plezier en gelach. Daar kan ik zo van genieten! We hebben een hele avond hapjes gegeten en spelletjes gedaan. De pakjes onder de kerstboom zijn goed bevallen, dus ook de kindjes waren tevreden.

En verder…

  • is januari hier echt een drukke maand. Terwijl veel mensen december een drukke maand vinden, vind ik dit juist een maand vol leuke dagen. Januari daarintegen is een maand waarin veel moet. Of dat gevoel heb ik toch… Er is niets wat ik niet graag doe hoor, maar het gevoel van ‘moeten’ is toch sterk aanwezig… Herkenbaar?
  • Ben ik bijgekomen van al dat feesteten, en dat is er ook aan te zien *zucht*
  • Zijn er wat goeie voornemens bijgekomen, zo hebben we een nieuwe spaarboek geopend waarop we willen sparen om zo snel mogelijk onze autolening af te betalen. Dat zou ons weer een pak geld besparen maandelijks.

Hoe hebben jullie de feestdagen gevierd?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.