Blog,  Daguitstapjes,  Kinderen

Zo was onze herfstvakantie | Ook mama nam verlof!

Aiai, al bijna 2 weken geleden dat ik nog iets gepost heb… Vorige week hadden de kinderen vakantie, en ik heb meegedaan. Bloggen met 3 kinderen in huis is niet altijd ideaal, vooral niet als ze zelf graag de laptop in beslag nemen. Een andere blogger had al lang voorbereidingen gedaan en blogs klaargezet… Maar we weten intussen dat een chaoot als ik hier niet op voorzien was 😉 Maar het belangrijkste is dat we een leuke week hebben gehad met ons hele gezin. We hebben met volle teugen van elkaar genoten.

Onze herfstvakantie, dag na dag…

Zaterdag:

Mijn man moest die dag werken, dus veel hebben we niet gedaan. De fotograaf van Het Laatste Nieuws kwam langs om een foto te nemen van mij en de kinderen. 2 weken voordien had ik een interview gedaan voor de rubriek ‘Geld en geluk’. Hierover post ik snel het resultaat, want we stonden voorbije zaterdag in de krant! Mijn man zag het niet zitten om met zijn gezicht in de krant te komen, jammer, want de foto’s zijn meer dan geslaagd! En een mooie familiefoto was welkom geweest.

Zondag:

Het ventje heeft een dag verlof genomen! Tijd om met het hele gezin een dagje naar Bellewaerde te gaan! Ik heb even getwijfeld of het niet te eng zou worden voor onze kleinste met het Halloween thema, maar dat was achteraf gezien niet nodig. Het was echt een heel koude dag, brrrrt! Maar dat wil niet zeggen dat het niet plezant is geweest. Ik ben vooral fier op onze kleine man, die gaat overal mee op en is van niets bang. Zo leuk!!

Maandag:

Een dagje thuis, op het gemak. Ylana (10j) gaat naar een verjaardagsfeestje en mag blijven slapen. Voor de rest blijven we gewoon thuis. ’s Avonds houden we een Friends marathon. Gezellig, gewoon samen op het gemak bingewatchen met een glaasje wijn. Meer hebben we niet nodig.

Dinsdag:

Ik en Kyara bakken voor het eerst lange vingers, mmmm!! Super lekker, en zo simpel om te maken! Voor de rest gebeurt er ook niet veel, ’s namiddags gaan we op bezoek bij mijn vader en plusmoeder. MET de zelfgebakken koekjes natuurlijk!

Woensdag:

Ook vanavond mag Ylana terug bij een vriendinnetje blijven slapen. Voor de rest gewoon een rustige dag gehad. Het hoeft niet elke dag feest te zijn. Niets moet, (bijna) alles mag.

Donderdag:

Het ventje begint vandaag aan onze zolder: het maken van een grote slaapkamer / ontspanningsruimte voor de kinderen. Spannend!! Het is de bedoeling dat de ene helft een slaapkamer wordt voor onze oudste dochter. De andere helft is een ontspanningsruimte met tv en zetels.

Vrijdag:

Ik en de meisjes hebben afgesproken met mijn bestie en haar neefjes en nichtjes om naar een trampolinepark te gaan in Oostende. Het werd een leuke en gezellige namiddag. Zowel voor de kindjes, als voor ons. Hierover volgt nog een extra blog! Vince mocht bij zijn meter gaan spelen met zijn neefje. Dus hij heeft ongetwijfeld ook een leuke dag gehad! Het ventje heeft gewoon flink verder gewerkt aan de zolder.

 

Zaterdag en zondag:

Het ventje moet weer gaan werken, gedaan met de leute zoals we hier zeggen 😉 Tijd om wat op te ruimen, bedden te verversen. De gewone huishoudelijke taken dus. *blah*

 

Wat hebben jullie gedaan voorbije vakantie?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Eén reactie

 • jolien

  hier was de vakantie ook goed gevuld.
  koekjes bakken, cupcake-wedstrijd, ik heb een grime-setje gekocht voor halloween en daar zijn we ook ettelijke uren mee bezig geweest, slijm maken met maïzena, al wat kerst-ornamentjes gemaakt met zoutdeeg.
  uitstap naar het bos, halloween-tocht, sint-maartensviering,
  samen het speelgoed sorteren en beslissen wat weg mag (wat niet simpel was. plots was al het speelgoed waar ze al maanden niet meer naar omzien terug hun lievelingsspeelgoed *zucht*)
  de kindjes zijn ook een dagje weggeweest naar mijn broer. het plan was om terwijl eens goed te kuisen, maar uiteindelijk heb ik vooral liggen slapen, piano gespeeld en kabouterhuisjes gemaakt uit klei (oeps). o ja, en grote boodschappen gedaan want daar begin ik echt niet aan als de kindjes mee zijn.
  het was een hele leuke vakantie. ik ben blij dat het terug wat rustiger is in huis, maar tegen volgende week zit ik wss al te verlangen naar de kerstvakantie 😀

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.