Lifestyle,  Ontspanning

Afgesloten. Winactie! Het boek van Gaby Buining: Expat mama in Finland!

Een nieuw leven beginnen in het buitenland… Je vertrouwde omgeving, vrienden en familie achterlaten en met manlief en kinderen zo’n grote stap nemen… Ik heb er echt bewondering voor en stiekem fantaseren we vaak zelf over een leven in het buitenland. Maar daar komt zoveel bij kijken: een taal die je niet spreekt, mensen die je niet kent, andere leefgewoontes, enz… Het is een stap die je niet zomaar in 1-2-3 neemt. 

Expat mama in Finland.

Zelf zouden we opteren voor een zuiders, warm land zoals Spanje.  Maar Gaby Buining en haar gezin verhuisden naar het koude Finland omdat haar man er een mooie jobaanbieding kreeg. Dapper vind ik het, op z’n zachtst gezegd. Samen met hun 2 jonge kinderen ruilen Gaby en haar man het vertrouwde Nederland in voor een heel nieuw leven in Finland waarin ze de sneeuw en koude trotseren.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken? Dan kan ik je zeker dit boek aanraden. Als ADD-er kan ik onmogelijk een saai geschreven boek lezen, dat lukt me gewoon niet. Maar dit is zo leuk en zo vlot geschreven dat ik het in 1 ruk heb uitgelezen. Het is grappig en vooral heel eerlijk geschreven. Met de positieve en leuke kanten van het verhaal, maar ook  met de minder leuke zaken waar ze mee te maken krijgen.

Win-actie!!

Het boek van Gaby kun je via haar website bestellen. Vanaf 14 april is het boek verkrijgbaar bij bol.com. En ik mag een exemplaar weggeven! Wat je hiervoor moet doen?

  • Like de facebookpagina van thuisblijfmama.be
  • Vertel me in een reactie wat je favoriete land is waarin je nog zou willen wonen. Dit mag hieronder zijn of op Facebook.
  • Delen is lief.

De wedstrijd loopt loopt tot zondag 20 april. Ik neem persoonlijk contact op met de winnaar.  Veel succes!!

 

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.