Blog,  Over mij,  Persoonlijk

Een lijstje met 3 dingen waar ik trots op ben

Als het gaat op vlak van school, of carriere… dan is daar helemaal niets waar ik echt trots op ben. Op school kon ik me niet concentreren maar ik spartelde me goed door de schooljaren heen. Nu weet ik dat dit komt doordat ik ADD heb. Ik deed verschillende jobs die ik allemaal niet uithield, behalve dan onthaalmoeder zijn. Dat deed ik 6 jaar.

Ik heb eindelijk iets gevonden wat ik leuk vind en wat ik ook draaiende weet te houden… en dat is mijn blog! Ik heb verder geen hobby’s. Mijn blog groeit en bloeit, en ik hoop dat het zo in stijgende lijn mag blijven lopen. Maar toch zijn er 3 dingen waar ik meer trots op ben dan dat!

3 dingen waar ik trots op ben:

Mijn kinderen!

Ik heb 3 schatten van kinderen! Ik ben zo onbeschrijfelijk trots op hen! De manier waarop ze in het leven staan, hun gekke gedrag, hoe ze zijn als mens… Wij hebben 2 empathische dochters, en daar ben ik zo blij mee! Ze doen het zoveel beter op school dan hun mama (en al zeker als hun papa, broekveger, hahaha šŸ˜‰ ) en ze werken er hard voor ook. Ik weet niet wat ik nog meer zou kunnen wensen als mama… Hoe onze kleine man zal uitgroeien, dat valt nog af te wachten. Maar nu is hij een superlieve kleuter die al even graag zot doet als zijn zussen. Wat kunnen die gastjes mij toch laten lachen, mama zijn van deze 3 lieverds is het beste wat me kon overkomen ♥♥♥

Lees ook: Zo voeden wij onze kinderen op: over normen en waarden.

De (al 16-jaar durende) relatie met mijn man!

They said “I bet they’ll never make it”… Toen ik als 17-jarige voor het eerst mama werd… But just look at us holding on… We’re still together still going strong!! En ik ben er verdikke fier op. We bewezen het tegendeel, jonge ouders kunnen het WEL goed doen! Na 16 jaar draait onze relatie nog en zijn we nog steeds gelukkig samen!

Lees ook: 20 ideeƫn voor me-time voor mama.

Ons leven in het algemeen.

Ik ben nu 31, we wonen al 12 jaar in ons gekochte huis. Geen grote villa, een gewoon rijtjeshuis. Maar meer hebben we niet nodig. Moesten we vroeger beslist hebben om groter te gaan wonen, dan zou het geen optie geweest zijn om thuisblijfmama te worden. En laat net dat een groot deel van mijn geluk bepalen! We hebben helemaal niets tekort. Ondanks het zuinige leven op 1 inkomen, betalen we toch netjes ons eigen huisje af.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Lees ook: 10 x waarom tienerdochters hebben zo leuk is!

Afbeelding van Capri23auto via Pixabay

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.