verjaardagscadeau voor vriendin
Blog,  cadeautips,  Ecologisch leven & Minimalisme

Verjaardagscadeau voor vriendin? Koop herinneringen, geen cadeaus!

Ik heb een hekel aan cadeaus kopen voor iemand. Want wat moet je altijd gaan geven? Iets wat die andere persoon misschien al heeft? Iets waar die persoon niets mee is? Of iets wat die ander totaal niet graag ziet? Weeral dat boeket bloemen of die doos chocolaatjes? Een cadeaubon die verloren gaat?

Ik heb nooit inspiratie

Ik vind geschenkjes kopen echt moeilijk en vaak gewoon pure geldverspilling. Zelf hou ik niet van overbodige spulletjes in huis. Ik vind nu al amper een vaste plaats voor al ons materiaal. Ook al ben ik al een hele tijd bezig met minimalisme en deed ik al massas veel weg uit ons huis! Er lijkt geen einde te komen aan ons chaotische huishouden. Extra spulletjes kan ik zelf echt niet gebruiken.

Lees ook: Zo begin je met minimaliseren.

Buy memories, not things!

Dat is echt mijn motto! Ik geef 1000 keer liever geld uit om samen wat leuks te doen, dan dat ik mijn geld moet uitgeven aan materiaal. Samen leuke dingen doen met je vriendinnen is zoveel meer waard… maak herinneringen die voor altijd meegaan. Maak leuke foto’s en geniet van elkaars gezelschap!

Spreek af om jaarlijks op date te gaan om jullie verjaardagen te vieren

De kans dat je vriendin hier ook zo over denkt is groot. Bespreek het samen en kies ervoor om jaarlijks op een speciale verjaardagsdate te gaan. Dit zijn enkele voorbeelden van wat jullie samen zouden kunnen doen:

  • Samen gaan shoppen
  • Lekker uit eten
  • Ga naar een concert
  • Samen naar een komiek gaan kijken
  • Een daguitstap in een stad
  • Maak een citytrip
  • Doe eens helemaal gek en ga skydiven of iets anders in die aard.
  • Volg een workshop
  • Relax in een wellness

Hoe denk jij hierover? Koop jij een verjaardagscadeau voor je jarige vriendin? Of ga je voortaan ook een leuke uitstap regelen?

Lees ook: 7x waarvoor ik mijn keukenmachine gebruik.

Photo by Elle Hughes from Pexels

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *