Blog,  Persoonlijk,  Tags

Vakantie tag

Tags invullen is iets wat ik zeer leuk vind, je leert er een blogger beter door kennen. Deze tags worden gemaakt door een collega blogger en worden zo doorgestuurd naar anderen. Deze keer werd ik getagd door Xarifa van Xaarswereld.com .

Wij zijn in ons gezin dol op reizen!! Elk jaar kijken we uit naar de zomer naar onze vakantie! Er hangt alweer een aftelkalender in de keuken waarop ons zoontje elke avond een bedje doorstreept. Zo tellen we af naar onze reis naar Calpé. Geen wonder dat ik deze tag extra leuk vond om in te vullen!

Waar gaat je vakantie deze zomer naar toe?

Ons reisje gaat naar Calpé in Spanje. Ik heb er onlangs een blog over geschreven, die kun je hier terugvinden. Heel spannend want het is de eerste keer dat we met Vince (3j) op het vliegtuig gaan!! Ik hoop maar dat hij niet al te veel last van zijn oortjes krijgt. Duimen!!

Waar heb jij allemaal al vakantie gevierd?

Als kind ging ik al met mijn ouders naar Spanje, Frankrijk en Duitsland. Ik ben al heel vaak in de Ardennen geweest ook. De vliegreisjes die ik al gemaakt heb waren allemaal met mijn man. Samen zijn we al naar Rhodos geweest en later met onze meisjes naar Kreta, Gran Canaria en Tunesië. Sinds de geboorte van ons zoontje zijn we al in Nederland geweest en in ons eigen landje gingen we steeds naar de Ardennen.

Hoe hield je vakantie toen je klein was?

Eerst gingen we gewoon met de auto op reis naar een huisje of op hotel. Later kochten mijn ouders een mobilhome waarin we heel veel weekends en vakanties hebben doorgebracht.

Aan welke vakantie heb je goede herinneringen?

Goh, aan welke vakantie niet? 😉 Ik vond het heel leuk om met de mobilhome mee te gaan. Gewoon ergens aan een meer of in de bossen staan en buiten ontbijten en eten vond ik altijd heel gezellig! Ik heb echt wel aan elke vakantie mooie herinneringen. Zeker met de kinderen vind het altijd heel plezant!

Wat heeft jouw voorkeur: een strandvakantie, een stedentrip of een actieve reis?

Een stedentrip hebben we nog niet gedaan, maar New York staat binnen 3 jaar op de planning als we 10 jaar getrouwd zijn. Dat lijkt me wel leuk. Een strandvakantie met de kinderen is zalig. Al mag een strandvakantie niet letterlijk ‘aan het strand liggen’ zijn, gewoon een relaxte vakantie met avondwandelingen aan zee. Een zwembad is wel altijd een must! Ik hou niet van aan het strand liggen (saai!!) en in de zee gaan vind ik al helemaal niet leuk, stel je maar eens voor dat ik op een vis trap hahaha!! Ik denk dat een actieve reis eerder iets voor later is. Duurdere en verdere reizen samen met mijn man waarin we andere landen en culturen willen opsnuiven.

Welk land dat je bezocht hebt, zou je zeker aanraden aan anderen?

Gran Canaria!! Zonder twijfel! Het is er echt mooi, de beste reis die we tot nu toe gemaakt hebben.

Welk land staat nog op je verlanglijstje?

Ik wil nog zooo veel zien! Zuid-Afrika, verschillende delen van Amerika, Thailand, Bali, Nieuw-Zeeland, Schotland, … ik kan nog wel een tijdje verder gaan. Reizen is zo leuk!! Er is veel om naar uit te kijken!

 

Wat is jullie favoriete vakantieland? En wat is jullie droombestemming die je zeker nog wil doen!

 

 

 

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

2 reacties

  • Ilse Visscher

    Oh ik hou ook super veel van reizen! Leuke tag om te lezen dus!

    Mijn favoriete vakanties zijn toch echt Curacao en de rondreis die we langs de westkust (en nationale parken) van Amerika hebben gemaakt. Waren geweldige vakanties! De rondreis maakten wij aan het begin van mijn zwangerschap. Extra bijzonder dus en een mega aanrader!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.