wet brush pro
Blog,  Kinderen,  Tieners

Zo borstel je pijnloos het lange haar van je kind.

Het doorkammen van de lange lokken van je kinderen: ik heb zo’n vermoeden dat ik niet de enige bent die hier problemen mee heeft. Onze dochters zaten altijd te kermen als ik hun haar wou doorkammen. Beide zijn ze wel wat gevoelig, dat moet ik wel toegeven. (lees: drama queens eerste klas)

Sinds enkele jaren mag ik hun haar niet meer kammen. Dat doen ze zelf, want zo hebben ze minder pijn. Nadien een staart maken mag nog net wel 😉

Ik mag de wet-brush shine enhancer testen!

En dat doen we met veel plezier! We zijn met 3 dames in huis die echt lang haar hebben. En ook ons zoontje zijn haar is niet echt kort te noemen. Hij heeft altijd een ‘vogelnestje’ in zijn haar als hij uit bed komt. En ook bij hem doet het pijn als ik zijn haar kam. Ik kreeg van Kelly van de webshop (en bijhorende facebookgroep) “Drukke mama’s” de haarborstel opgestuurd.

Hierbij geef ik jullie mijn eerlijke mening:

EN de mening van mijn dochters van 13 en 11, want ook zij merken natuurlijk ook duidelijk het verschil met onze huidige haarborstels. Dus ook met hun mening hou ik rekening!

De wet brush shine enhancer:

En wat zijn we suuuuper enthousiast! Deze is niet te vergelijken met de huidige haarborstels die we tot nu toe in huis hebben gehad! Nat of droog haar? Met deze borstel glijden we gemakkelijk over onze lokken zonder enige moeite.

Ik mocht het natte haar kammen van Ylana (11j) en kon het doorkammen zonder dat ik haar haar tegen moest houden. Deze trekt dus totaal niet tegen en doet wat hij belooft. Een aanrader voor iedereen met lang haar. Ik voel ook zelf mooi het verschil als ik mijn eigen haar heb geborsteld met deze kam. Mijn haar voelt zachter aan. Topper!

Ook onze tieners zijn enthousiast!

Onze andere haarborstels liggen nu stof te vergaren, en begrijpelijk ook. Deze borstel kamt veel zachter

Als jij of je kind moeite hebben om haren te doorkammen, dan kunnen we echt de shine enhancer aanraden. Voor zowel nat als droog haar. Ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben.

Deze haarborstels kun je hier bestellen op de website van Drukke mama’s.

Lees ook: Nieuw van poopsie!

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.