Blog,  Kids,  Kleuter,  Op reis

Trunki reiskoffer | DE leukste reiskoffer voor kinderen!!

Wij zijn intussen al 2 jaar half in het bezit van deze superleuke koffer! Ons zoontje kreeg deze Trunki reiskoffer voor zijn eerste verjaardag van zijn grootouders. De koffer is al vaak gebruikt geweest: voor overnachtingen bij familie, op weekend en op reis. Vince gebruikt hem zelf graag gewoon om in huis mee rond te rijden. Zoals je kunt zien, is hij nog in perfecte staat! Waarom wij deze koffer zo leuk vinden?

De reiskoffers van Trunki zien er niet alleen heel leuk en vrolijk uit, ze zijn ook heel erg handig!

♥De koffer is groot genoeg om alles in op te bergen wat je tijdens het reizen nodig hebt. Van pampers en doekjes, tot knuffels, flesjes, favoriete speeltjes, snacks, … Deze reiskoffer heeft een inhoud van 18 liter.

♥ Je kunt hem gebruiken als handbagage op het vliegtuig. Tijdens de uren dat je moet wachten voor je op het vliegtuig mag stappen, is het handig als je kleintje op de koffer kan zitten en zelfs mee rondrijden. Er zit ook een riempje bij waarmee je je kind kan voorttrekken. En ook hier is het handig dat al het materiaal van je kindje in dezelfde koffer zit.

♥ Het is gewoon leuk voor een kindje om een eigen koffer te kunnen maken. Een eigen valiesjes met zijn favoriete spulletjes in. Dit maakt dat de reis al op een heel leuke manier begint. Grotere kinderen vinden het leuk om voor hun eigen koffertje te moeten zorgen.

♥ De Trunki is licht en ook heel sterk, hij kan tot 50 kilo dragen! Wij zijn hem beginnen gebruiken toen Vince 1 jaar was, en nu is hij er nog altijd verzot op. Hij zal er nog jaren genot van hebben. En ook dit jaar gaat hij terug mee op reis!

Wij hebben de reiskoffer in bijtjesmotief, maar er zijn nog zoveel andere leuke modellen. Van een eenhoorn, een giraf of lieveheersbeestje, tot een brandweerwagen, een racewagen en nog veel meer. Voor elk wat wils 😉

Hebben jullie kindjes ook een eigen reiskoffertje? Of gaan de spulletjes mee in de koffers van mama en papa?

Deze post bevat affiliate links.

trunki reiskoffer
Vergeet je deze blog niet te pinnen?

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.