weekplanning blog
ADD,  Blog,  Lifestyle

2019… Tijd voor een betere weekplanning!

Ik zag onlangs op de Instastories van Kelly Caresse hoe zij haar weekplanning maakt. Ik zag meteen in waarom haar planning wel werkt, en die van mij totaal niet! Eerst en vooral heb ik momenteel geen planning, dan is het al heel moeilijk om je eraan te houden natuurlijk *ahum*. Ik heb in het verleden al verschillende planningen gemaakt, maar mij eraan houden is altijd moeilijk geweest. Ook nu doe ik elke dag maar wat… Een beetje werken aan mijn blog, elke dag boodschappen doen en elke dag een beetje huishoudelijk werk verzetten. Een bezoekje hier en daar, wat gaan helpen bij familie… en tegen het einde van elke dag heb ik nooit echt iets volledig gedaan… toch niet voor mezelf.

Tijd voor verandering!

Dit moet echt wel anders kunnen, ik moet efficiënter te werk gaan, mijn tijd slimmer indelen. Hierdoor zal ik productiever kunnen werken, althans, dat hoop ik toch! Iedere dag zal een duidelijk doel hebben, ik zal niet en en en doen, maar of. Niet EN bloggen EN huishouden doen EN anderen gaan helpen… Neen, vanaf nu ga ik het anders (proberen) doen! Gedaan met veel te gedetailleerd planningen die uur per uur aangeven wat ik zou ‘moeten’ doen en die mij totaal ontmoedigen. Vanaf nu geef ik mezelf per halve dag een doel, wat ik heel ruim kan zien en wat minder stress zal geven.

Lees ook: Geldtip! Krijg een beter overzicht tussen je inkomsten en uitgaven.

Thadaaaa: Mijn nieuwe weekplanning!

Benieuwd of deze ook effectief zal werken! Ik hou jullie op de hoogte… als ik het niet vergeet, hihi 😉

Nog mensen die zo’n moeite hebben met plannen en organiseren??

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.