weekplanning blog
ADD,  Blog,  Lifestyle

2019… Tijd voor een betere weekplanning!

Ik zag onlangs op de Instastories van Kelly Caresse hoe zij haar weekplanning maakt. Ik zag meteen in waarom haar planning wel werkt, en die van mij totaal niet! Eerst en vooral heb ik momenteel geen planning, dan is het al heel moeilijk om je eraan te houden natuurlijk *ahum*. Ik heb in het verleden al verschillende planningen gemaakt, maar mij eraan houden is altijd moeilijk geweest. Ook nu doe ik elke dag maar wat… Een beetje werken aan mijn blog, elke dag boodschappen doen en elke dag een beetje huishoudelijk werk verzetten. Een bezoekje hier en daar, wat gaan helpen bij familie… en tegen het einde van elke dag heb ik nooit echt iets volledig gedaan… toch niet voor mezelf.

Tijd voor verandering!

Dit moet echt wel anders kunnen, ik moet efficiënter te werk gaan, mijn tijd slimmer indelen. Hierdoor zal ik productiever kunnen werken, althans, dat hoop ik toch! Iedere dag zal een duidelijk doel hebben, ik zal niet en en en doen, maar of. Niet EN bloggen EN huishouden doen EN anderen gaan helpen… Neen, vanaf nu ga ik het anders (proberen) doen! Gedaan met veel te gedetailleerd planningen die uur per uur aangeven wat ik zou ‘moeten’ doen en die mij totaal ontmoedigen. Vanaf nu geef ik mezelf per halve dag een doel, wat ik heel ruim kan zien en wat minder stress zal geven.

Lees ook: Geldtip! Krijg een beter overzicht tussen je inkomsten en uitgaven.

Thadaaaa: Mijn nieuwe weekplanning!

Benieuwd of deze ook effectief zal werken! Ik hou jullie op de hoogte… als ik het niet vergeet, hihi 😉

Nog mensen die zo’n moeite hebben met plannen en organiseren??

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.