Over mij

Ter herinnering aan Yasmina.

Speciaal voor Yasmina, die maar 11 jaar is geworden.

Yasmina, vandaag is het al 2 jaar geleden dat je deze wereld hebt verlaten. Amper 11 jaar was je, het is niet te vatten en zo oneerlijk! Gisteren was de 2de keer dat je een hele mooie herdenking hebt gekregen, en wat waren je mama en broers sterk voor jou! Je bent ongetwijfeld heel trots op hen.

 

Yasmina was een van mijn opvangkindjes toen ik buitenschoolse opvang deed. Volwassen voor haar leeftijd, dat kon je genoeg merken aan haar manier van praten en haar manier van doen. Ze hield ervan mij te plagen en samen hebben we gesprekken gehad die je met andere meisjes van haar leeftijd niet zou kunnen doen. Ze was altijd heel lief en behulpzaam. Ze hield ervan mij te helpen in de keuken, zowel met koken, bakken als met de vaat doen. Het liefst van al zocht ze op internet naar receptjes om wat lekkers te bakken en als ik alles in huis had mocht ze dat ook maken.  Een slimme meid die ongetwijfeld een mooie toekomst voor zich had. Ze was een bijzonder meisje, eentje uit de 1000.

Yasmina wou graag beroemd worden en maakte graag filmpjes die ze op youtube plaatste. Ik ben er zeker van dat ze heel fier zou zijn dat ik dit filmpje, met toepasselijke tekst, op mijn blog plaats.

http://https://www.youtube.com/watch?v=JHYvOZ01imk

Yasmina, je bent nog steeds zo graag gezien door zoveel mensen. Je zal nooit vergeten worden! Uit het oog, maar nooit uit ons hart xxx

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.