Blog,  Tags

Tag | Dingen waar ik geen genoeg van krijg!

Joyce van enjoycelife.nl heeft me vermeld in haar blog om ook deze tag in te vullen. Deze leuke ‘dingen waar ik geen genoeg van krijg’ tag komt oorspronkelijk van Nicole van meisje-eigenwijsje.nl  .

Ik vind het persoonlijk heel leuk om soortgelijke tags de lezen en in te vullen. Zo leer je de persoon achter de blog wat beter kennen. Hier gaan we…

Dingen waar ik geen genoeg van krijg!

Uitstapjes met ons gezin ♥

Samen op stap gaan, ik kan er zo van genieten. Of het nu gaat om een eenvoudige boswandeling, gaan bowlen of een pretparkbezoek… maakt me niet uit, zolang we maar samen zijn en plezier hebben. Al gaat mijn voorkeur toch uit naar de lange avondwandelingen aan zee in de zomer. Terwijl de grootste drukte al weg gaat, vertrekken wij naar de zee. Samen een avondwandeling maken en op een leuk terrasje een wijntje of cocktail drinken terwijl de kinderen in het zand spelen. PUUR GENIETEN!! Je kan ons na middernacht nog steeds op de dijk aantreffen. In alle rust, zalig!

De zon met bijhorende aangename temperaturen ♥

Dit loopt in gelijke lijn met het vorige stuk. Ik hou van mooie lente en zomerdagen. We komen elke weekend buiten om wandelingen te gaan maken en op leuke terrasjes iets te gaan drinken. Ik heb geen hekel aan de winterdagen op zich, alleen duren die veel te lang naar mijn gevoel! Ik voel me gewoon ook veel beter als het mooi weer is, ik heb meer energie en ben actiever. Het is zo plezant als ik mijn was kan buiten hangen om te drogen, het beddengoed voelt veel frisser aan dan wanneer het in de droogkast heeft gezeten.

Familiefeestjes ♥

Onze familiefeestjes zijn altijd heel leuk. ik hou ervan om iedereen terug te zien en onnozel te doen. Want onozel doen is waar we in onze familie het beste in zijn. Lachen en zeveren is onze favoriete bezigheid. Ook al zien we elkaar niet altijd zo vaak, toch nemen we draad gewoon weer op alsof we elkaar pas een week geleden zagen.

Koffiekletsen met mijn vriendinnetjes ♥

Veel vriendinnen heb ik niet, eigenlijk zelfs bitter weinig! Maar deze die ik heb, zijn er uit de 100.000!! En heel vaak zie ik ze ook niet, maar dat is ook niet nodig. We horen elkaar regelmatig en dat is ook leuk. Maar het is altijd super leuk om af te spreken en iets te doen samen. Ook al is dat meestal gewoon bijkletsen met een kop koffie. Mensen die kunnen genieten van de simpelste dingen uit het leven, zijn de gelukkigste mensen!

Chocolade ♥

Mijn grote verslaving!! En de reden van mijn overgewicht *zucht*!! Zwarte of bruine chocolade, met of zonder vulling. Love it! Enkel zuivere witte chocolade lust ik niet. Wel als er rijstpops inzitten of een vulling met praliné ofzo.

 

Waar worden jullie zo gelukkig van? Van wat krijgen jullie maar niet genoeg?

Hierbij tag ik Saar van Galabria.be om deze tag in te vullen.

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.