Lifestyle

Solden!!

Het zit er al bijna terug op, de soldenmaand. Of we er gebruik hebben van gemaakt? Yes yes yes!!! Love it!

Ik weet nog goed, het tijdperk voor het online shoppen…

De overdrukke winkels waar je tussen al dat volk in moest drummen om mooie solden te kunnen kopen en waar je vaak een gemene blik kreeg van iemand die zich duidelijk ergerde aan andere soldenjagers. Hier en daar kreeg je zonder pardon een duw omdat je ‘in de weg loopt’ .Brrrt, helemaal niets voor mij, ik ga echt niet graag op plaatsen waar het stropt van het volk, ik krijg er alleen stress van. Als er nu een periode was waarin ik winkels wou vermijden, dan was het wel tijdens de solden. Naar het einde van de solden toe was het wel wat rustiger, maar toen waren de mooie spulletjes al lang weg.

Gelukkig kun je nu in zo goed als alle winkels online gaan shoppen.

Je hebt een veel duidelijker overzicht van de kleren of schoenen die ze verkopen. Je kiest de juiste maat en geeft aan tot welke prijs je wil gaan uitgeven en je ziet meteen welke leuke dingen er in de aanbieding staan. Met een gezin van vijf en maar 1 inkomen, komen die solden altijd van pas. Ik koop eigenlijk zelden iets waar ik geen korting op heb gekregen!Tijdens deze solden heb ik schoenen aangekocht voor mij en onze zoon met 50% korting + een hele hoop kleren voor onze kids.

Mijn nieuwe botjes, net op tijd want de rits van mijn vorig paar was net stuk.

Oranje… het moet niet altijd gewoon bruin zijn šŸ˜‰

1 van de vele nieuwe kledingstukken die onze meisjes hebben gekregen. Volgende keer denk ik er zeker aan om alles op foto te trekken voordat ik het in de kasten weg stop.

Speciaal voor deze blog heb ik eens uitgerekend hoeveel deze solden ons hebben gekost deze maand. Een dikke 300 euro *slik* nooit gedacht dat het zoveel zou zijn. Maar hiervoor heeft Vince een hele nieuwe kleerkast (amper 2 jaar oud en al maatje 98). Ook onze meisjes hebben er een pak kleren bij + onze schoenen. Ik heb minstens 50% bespaard op onze aankopen en we kunnen weer een tijdje weg nu.

Delen is lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *