Blog,  Op reis

Reisverslag Calpé

Onze reis van 2 weken in Calpé zit er alweer op. Tijd om na te genieten van de vele foto’s en vooral tijd om een reisverslag te maken.

Zondagnacht 1 juli om 00:15. Tijd om op te staan.

Slapen heb ik niet gedaan. Om 9u30 heb ik me in de zetel neergelegd in de hoop een powernap te kunnen doen. Ijdele hoop dus. Het idee dat we straks op het vliegtuig richting Spanje zitten maakt me al snel een stuk opgewekter. Als alles in de auto zit is het tijd om ook de kinderen te wekken. Snel iets geven tegen reisziekte en we kunnen vertrekken richting Eindhoven.

*Tip: als je een vliegtuig moet boeken, vergelijk zeker eens de prijzen met Nederland en Duitsland! Het prijsverschil kan echt groot zijn! Uiteindelijk ben je amper een uurtje langer onderweg maar bespaar je wel een pak geld. Wij vlogen de helft goedkoper dan uit Brussel of Oostende!

Een droomvlucht: voor het eerst met ons zoontje op het vliegtuig.

We parkeren onze auto vlak bij het vliegveld op een parking die we samen met het vliegtuig geboekt hebben. Op het vliegveld moet het plots snel gaan. Hoewel we er op tijd waren hebben we ons moeten haasten om ons vliegtuig te halen. Geen tijd om te ontbijten, dat doen we dan maar tijdens onze vlucht. Onze vlucht verliep goed. Weinig turbulentie en niemand had last van de oren.

Wat een zalig zwembad: pure luxe!!

Eens geland wordt onze auto die we huren tot bij ons gebracht. Een mooie wagen met een ietwat compacte kofferbak. Alles past er net in. Oef! De buggy ligt aan de voeten van onze kinderen. Normaal is het maar een uurtje rijden maar we hadden geen internet op onze telefoon en we moeten ergens verkeerd gereden hebben. De gratis WiFi in MC Donalds heeft ons gered. En intussen zijn onze magen gevuld. Nog 10 minuutjes rijden en we komen aan in de villa. Het eerste wat de kinderen doen is naar het zwembad gaan. We horen grote vreugdekreten. Het zwembad is groter dan verwacht en we nemen een duik voordat we ook maar één voet in het zwembad hebben gezet. Wat een verfrissend gevoel na zo’n lange, warme reis!

Een vakantiehuis met alles erop en eraan!

Wat een leuk huis hebben we hier in het mooie Calpė. Mooie slaapkamers. Goeie matrassen, zachte kussens, 2 badkamers, een buitenkeuken met BBQ op gas, … Kortom alle luxe en comfort die we graag hebben. Dit wordt genieten! We zijn klaar voor 2 weekjes puur genieten.

Dag 1:

Veel hebben we niet meer gedaan. Even snel de eerste boodschappen gedaan en tot aan het strand geweest om een eerste cocktail te drinken.

Vince valt in slaap in de buggy. Tijd om naar huis te gaan en te slapen. Het is een lange dag geweest en we zijn allemaal moe. Morgen weer een nieuwe dag om op ontdekking te gaan.

Lees hier: Een dag uit ons leven op reis.

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.