Originele kattenmanden
Blog,  Huis, tuin & dier,  Huisdieren

Originele kattenmanden voor je favoriete huisdier

Dieren brengen heel wat liefde en plezier in huis. Onze kinderen zijn verzot op huisdieren en daar horen ook onze poezen bij. Bij het houden van katten komen heel wat kosten kijken. Van een kattenbak, krabpaal tot voeding en eet en drinkbakken. Maar ook een lekker knus plekje om in te slapen. Katten houden van hoogtes en van warme en zachte plekjes om te slapen. Een eenvoudige kattenmand kun je overal vinden. Bij een dierenspeciaalzaak, maar ook in winkels als de Action en dergelijke. Maar het mag soms wel wat meer zijn dan een eenvoudige kattenmand, toch? Ik ging even op zoek en vond al snel verschillende leuke en originele kattenmanden.

Benieuwd?

Originele kattenmanden voor je favoriete huisdier

Casa cognac

Deze leuke kattenmand heeft de vorm van een zak. Het zou zo een opbergzak kunnen zijn voor het speelgoed van je kind… Moest er geen gat in zitten natuurlijk 😉 Katten houden van geborgenheid, ze houden ervan om in een bijna volledig afgesloten mand te zitten. De mand kun je hier aankopen.

Haaien kattenmand

Deze vind ik zelf superleuk! De kattenmand is gemaakt van hoogwaardig 3 mm dik viltweefsel en is milieuvriendelijk. Vilt wordt minder snel vies dan andere materialen. Het kussen is uitneembaar en kan makkelijk met de handgewassen worden. Deze leuke haaien kattenmand kun je hier aankopen. Echt grappig deze!

Een hangmat voor aan de muur

Deze hangmat kun je aan de muur bevestigen. Deze kan ook gebruikt worden als krabpaal. Handig, 2 in 1. Je kunt hem lekker hoog hangen op voorwaarde natuurlijk dat je kat er bij kan. Katten houden ervan om ergens hoog en droog te zitten. Deze hangmat kun je hier aankopen.

Trixie radiator slaapzak

Ik zag al vaker slaapplekjes die je aan de radiator kunt bevestigen, maar zo’n leuke slaapzak zag ik nog niet eerder. Uit ervaring weet ik dat katten graag warm liggen. Hier liggen ze zelfs bloot op de verwarming, geen idee hoe ze het uithouden want het kan echt wel heel warm worden. Maar ze genieten er in ieder geval wel van. Wil jij jouw kat zo’n warme slaapplek bezorgen? Dan kun je deze slaapzak hier aankopen.

Tipi kattentent

Deze leuke tipi tent past perfect in het rijtje van originele kattenmanden, toch? Deze zag ik nooit eerder en vind ik zelf super leuk staan in huis. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is zeker wat te vinden die in je interieur past. De tipi kattentent is hier te koop.

Luxe kattenhotel

Deze is super leuk voor wanneer je meerdere katten hebt. Zo hebben ze elk hun eigen plekje, en heb jij toch een leuke eyecatcher in huis. Je kunt zelf de hoogte kiezen naar gelang het aantal katten die je hebt. Wanneer je zwaardere katten hebt, of kinderen die het kattenhotel kunnen omtrekken… Dan bevestig je deze beter aan de muur. Dit kattenhotel kun je hier aankopen.

Kattenmand om aan het raam te bevestigen

Oké, qua uitzicht zal deze kattenmand geen prijzen winnen… Maar dit hoort toch echt wel in dit lijstje met originele kattenmanden?? Je kat kan lekker naar buiten kijken terwijl hij aan het rusten is. Onze katten liggen vaak op de vensterbank naar buiten te kijken, dus ik geloof meteen dat ze dit heel leuk zouden vinden. Deze kattenmand kun je hier kopen.

Wat vind jij van bovenstaande kattenmanden? Welke is jouw favoriet?

Ook leuk: Onze kinderen spaarden zelf voor de aankoop van hun hond.

Deze blog bevat affiliate links. Leer er hier meer over.

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.