Online kinderschoenen kopen bij Blue Parrot
Blog,  Kids,  Kind 0-12

Online kinderschoenen bestellen bij Blue Parrot

Online kinderschoenen bestellen, het is wel een dingetje. Want hoe pak je dat best aan? Kinderschoenen mogen niet te groot zijn, maar zeker ook niet te klein… Daarbij wil je graag een degelijke kinderschoen die dan ook best een stevige zool heeft, maar wel plooibaar zodat ze de beweging van de voet kunnen volgen enz… Ik krijg soms de vraag hoeveel we uitgeven aan kledij en schoenen. Op kledij bespaar ik graag, maar als het over schoenen gaat wil ik kwaliteit en dat mag wel wat kosten.

Online kinderschoenen bestellen: 8 redenen waarom je niet kan missen met het bestellen van schoenen bij Blue Parrot:

Dan kun je maar beter schoenen kopen waar je zeker bent van de kwaliteit. In een winkel / webshop waar ze geen mindere kwaliteit verkopen maar enkel gaan voor het beste voor de voetjes van je kind. En dat kun je bij Blue Parrot. Hieronder zie je alle voordelen op een rij:

Je krijgt uitleg over hoe je de voet juist moet meten

Lees hier stap voor stap hoe je zo juist mogelijk de voeten van je kindje kunt meten. Bekijk daarna de maattabel bij de schoenen van jouw keuze. Het is heel belangrijk dat je geen extra marge toevoegt – Wij hebben al rekening gehouden met de nodige extra groeimarge. Makkelijk toch!

Per schoen de juiste maat

We weten allemaal dat niet elk merk dezelfde maten heeft. Het ene merk tailleert wat ruimer dan de andere maat. Maar dat is geen probleem! Annelore zorgde ervoor dat er bij elke kinderschoen een aparte, aangepaste tabel is. Zo ben je zeker dat je de juiste maat kunt kiezen.

Ecologisch verantwoord

Wat deze webshop nog unieker maakt is dat er zoveel mogelijk gekozen wordt voor ecologisch verantwoorde merkjes. Wat tegenwoordig zeker niet onbelangrijk is om te weten. We willen toch allemaal ons steentje bijdragen voor een beter milieu, toch?

Persoonlijke service

Persoonlijke en snelle service is eigen aan deze webshop! Heeft je kindje steunzolen, een hoge wreed, een brede of net smalle voet? Zit er niet mee om je vraag te stellen. Hier helpt Annelore je met veel plezier mee, ze runt haar webshop met hart en ziel en wil het beste voor haar klanten!

Gratis retour wanneer de schoenen toch niet passen

Moesten de schoentjes ondanks alle hulp dan toch niet passen? Geen probleem, deze kun je kosteloos terugsturen en een andere maat aanvragen.

Leuke attentie en persoonlijke boodschap

Een leuk cadeautje en een persoonlijk, handgeschreven kaartje maken dat deze webshop er echt uitspringt. Om nog maar te zwijgen over de snelle levering!

Steun een Belgische kleine ondernemer

In deze tijden hebben kleine ondernemingen ECHT je steun nodig, daarom is het belangrijk om kinderschoenen en kledij bij een kleine zelfstandige te kopen. #steundelokaleondernemers

Europese merken

Dit vind ik ook al een topper! Veel Belgische merken, en toch zeker Europees. Kinderarbeid? Daar doen ze bij Blue Parrot niet aan mee!

Loyalty programma

Spaar mee voor mooie cadeaubonnen en zet je kids gratis in het nieuw. Je hoeft enkel een Blue Parrot account aan te maken! Je spaart punten:

  • Bij elke aankoop: punten ter waarde van 5% van je aankoop
  • Door ons te volgen op instagram of facebook: 25 punten
  • Door jouw persoonlijke code te delen met jouw vrienden: 100 punten bij elke eerste aankoop

Je hebt al een gratis cadeaubon vanaf 200 punten! Leuk om op deze manier een extraatje te kunnen opsparen.

Je vindt er ook heel wat kinderkledij

Kinderkledij voor meisjes en leuke haaraccessoires of stoere jongenskledij? Neem zeker eens een kijkje in de webshop. Vind je het zelf moeilijk om combinaties te maken? Kijk dan even bij de Shop The Look outfits en laat je inspireren.

Shop nu met korting!

Shop nu tot het einde van dit jaar aan -20% korting met mijn persoonlijke kortingscode: STEPHANIE20. Bij Blue Parrot vind je zowel kinderschoenen als leuke kinderkledij. Als dit geen mooie kortingscode is, dan weet ik het ook niet meer.

Op de foto zie je Vince zijn nieuwe schoenen, zijn deze van Kipling.

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *