Nieuw van Poopsie
Blog,  Spelen

Nieuw van Poopsie: Cutie Tooties surprise & Sparkly Critters

Is jouw kind ook zo verzot op slijm als die van mij? Wel, Ylana, onze tweede dochter is zowat slijmverslaafd. Ik kan niet meer op mijn vingers tellen hoe vaak ze al slijm heeft gemaakt. Ze probeerde al verschillende recepten, of deed zelf maar iets. Hoe meer slijm, hoe liever. Toen we de kans kregen om de leuke slijmpakketjes van Poopsie te testen, twijfelden we geen seconde! Onze dochter was in de wolken toen ze het pakketje leverden.

Cutie Tooties Surprise

Deze schattige drolletjes zijn gevuld met slijm en een cutie tooties figuurtje. Je kunt de drolletjes onderaan open doen of kapot knippen. Het laatste is zo’n zonde! Dus wij deden de drolletjes onderaan open. Welk slijm er in de verpakking zit is een verrassing. Er zijn namelijk 4 verschillende soorten slijm: zo heb je water-, elastisch, crunchy of marshmallowslijm! Ook de kleur van slijm is een verrassing!

Sparkly Critters

Laat je verrassen met deze leuke Poopsie blikjes! In elk van deze blikjes zit een leuk diertje met een unicorn-hoorn die slijm poept of spuugt. Met bijhorend spuitje doe je water in de mond van het figuurtje. Stop het speentje terug in de mond, dan een minuutje hevig schudden, en het slijm is klaar. Er zitten verschillende zakjes met glittertjes en dergelijke bij om het slijm helemaal af te werken.

Wie maak jij blij met deze leuke collectie van Poopsie?

Ik vind deze ideaal om als verjaardagscadeautje te geven op een kinderfeest! Deze Poopsie pakketjes zijn te koop bij onder andere Bol.com.

Lees ook: Kies voor een duurzame houten speelgoedkeuken.

Deze blog bevat affiliate links.

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.