mooie hanglamp
Blog,  Huis & tuin,  Huis, tuin & dier

Een mooie hanglamp in onze living | Interieur

We wonen al bijna 12 jaar in ons huisje, ik was pas 18 jaar toen we ons huis kochten…  Daar ben ik nog steeds heel fier op! We hebben heel wat verbouwingen gedaan voor we in ons huis gingen gaan wonen. Maar er lijkt geen einde te komen aan alles wat nog moet gebeuren hier… Enkele maanden geleden hebben we zonnepanelen gelegd en centrale verwarming van beneden tot boven. Als jong gezin met één inkomen moet je keuzes maken, en dingen om ons huis gezelliger te maken… Daar hebben we tot nu toe nooit echt geld aan uitgegeven. De grote verbouwingen gingen altijd voor.

Tijd voor verandering

Ik begin meer en meer te verlangen naar de afwerking van ons huis. Dingen die zorgen voor sfeer en gezelligheid. Zoals deftige verlichting in onze woonkamer. Zo hing er tot voor kort boven onze eetplaats altijd een kabel uit het plafond met een lamp ingedraaid. Echt fancy is dat niet. We hebben al heel vaak uitgekeken voor een mooie hanglamp, maar het is moeilijk om iets moois te vinden die ook betaalbaar is! Enkele weken geleden mochten we een lamp uitzoeken bij Directlampen.nl.  Keuze in overvloed voor een betaalbare prijs. Na heel lang zoeken (het assortiment is echt uitgebreid) had ik nog 3 hanglampen waar ik tussen twijfelde. Even raad gevraagd aan 2 vriendinnen en die hadden duidelijk dezelfde voorkeur als ik, dus de beslissing was genomen!

We kozen voor deze zwarte 4-lichts hanglamp met gouden binnenzijde.

En het resultaat mag er zijn! Ik vind het echt prachtig. Nu had ik wel gedacht dat het hier opvallend mooier zou ogen, maar dat verlichting zo’n groot verschil zou maken… Dat had ik niet verwacht. Ik was heel blij dat mijn man net voor oudejaarsavond de lamp gehangen heeft, ondanks zijn operatie. Het is een echte eye-catcher die meteen in het oog sprong bij de familie. Ik ben vooral fan van het zwart in combinatie met de goudkleurige binnenkant van de kapjes. Eindelijk kunnen we nu iets van ons verlanglijstje schrappen.

Handige weetjes!

  • Naast hanglampen, kun je ook kiezen voor uit vloerlampen, tafellampen, wandlampen enz… Er zijn veel categorieën waaruit je kunt kiezen zoals de ruimte waarvoor je verlichting zoekt en de stijl waar je van houdt.
  • Bovenop de prijs van de bestelde lampen, betaal je geen extra verzendingskosten. Ook niet naar België!
  • Als je voor 16u besteld, krijg je je bestelling al de dag nadien!

Wat vinden jullie van onze nieuwe lamp?

Lees ook: Een echte eyecatcher in de keuken.

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.