Blog,  Tags

Bijna moederdag!! Daarom deze leuke moederdag-tag!

Tijdens het lezen van wat blogs, kwam ik uit op deze leuke moederdag tag die Sandra van mamaplaneet.nl bedacht heeft. Omdat ik het zelf zo leuk vind om soortgelijke tags in te vullen, heb ik deze met veel plezier overgenomen. Moederdag is toch een van de leukste dagen van het jaar, niet?

1 ♥ Hoe oud was je toen je voor het eerst mama werd?

Ik was 17. Na 8 maanden zwanger naar school te gaan, ben ik op 20 juli 2005 bevallen van onze oudste dochter Kyara.

2 ♥ Beschrijf je eerste Moederdag als kersverse mama.

Dat is al eventjes geleden… Ik weet zelfs niet meer of ik toen iets gekregen heb van mijn man. Waarschijnlijk niet aangezien hij zegt dat ik niet zijn moeder ben. Hahaha 😀 Verder is hij wel lief hoor :p

3 ♥ Wat is het mooiste moederdagcadeau in jouw ogen? En wat moet je nooit geven op Moederdag?

Gewoon… samen zijn! Samen een speciaal ontbijtje maken met de kinderen. En aperitieven en iets speciaals om te eten. Gezellig samen zijn, ik zie dat de kinderen daar enorm van genieten. Moesten we niets speciaals doen, dan zouden ze zich zelf verdrietig voelen. Schatten zijn het!! Geen enkel cadeau kan daar tegen op!

4 ♥ Wat is de ultieme tip die je vaders kunt geven voor Moederdag?

Ik ben het type vrouw dat al tevreden is als hij er aan denkt. Een ‘gelukkige moederdag’ met een zoen erbij is voor mij voldoende. Geschenken doen mij niet veel, al is het altijd lief als je iets krijgt natuurlijk.

5 ♥ Ben jij of je partner wel eens vergeten een moederdagcadeau te kopen? Hoe heb je het opgelost?

Oei, tja… Speciale dagen en cadeautjes… Het is niet mijn sterkste kant. Meestal geef ik iets van bloemen of leggen we samen met de zussen voor een kleding bon.

6 ♥ Wat is je meest dierbare herinnering met je moeder?

Ik heb veel mooie herinneringen aan mijn moeder. In mijn jeugdjaren was ze als een vriendin voor mij. Nu ik zelf kinderen en een gezin heb, is er natuurlijk minder contact dan toen ik nog thuis woonde.

7 ♥ Het leukste of meest bijzondere cadeau die ik op Moederdag kreeg/gaf was….

Oei… ai… tja, hier zijn we weer met de cadeaus, waar ik persoonlijk zelf minder waarde aan hecht. (behalve als mijn kinderen zelf iets hebben gemaakt, dat vind ik de max!!) Toen ik zwanger was van onze eerste dochter, kreeg ik op moederdag van mijn zus een beertje die bloemetjes vast heeft. In naam van onze, toen nog, ongeboren dochter. Dat beertje heb ik nog altijd liggen 🙂

8 ♥ Hoe zou je later herinnerd willen worden?

Ik wil dat mijn kinderen aan me denken als een mama die er altijd voor hen was. Die er alles aan deed om hen gelukkig te maken en die hen overspoelde met liefde. Ik hoop dat ik nog vele jaren met hen heb, en dat we samen nog ontelbaar veel mooie herinneringen mogen maken!

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

15 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.