Blog,  Over mij

Mijn vroegste herinnering.

Mijn eerste herinnering komt zowiezo uit de tijd dat we in Beitem woonden. Ik heb er gewoond van rond mijn 1ste verjaardag tot ongeveer een jaar of 10. Ik herinner me wel dingen van toen ik nog klein was, maar welke herinnering er dan net ouder is dan de ander, dat weet ik niet. Het is in ieder geval heel leuk om te denken aan vroeger en herinneringen op te halen aan mijn kindertijd.

Iets met een knoopje.

Ik weet wel nog in welke kamers ik geslapen heb. En ik herinner me dat ik in een babybedje lag ook. Ik moet een peuter geweest zijn. En ik herinner me iets van een knoop… Geen idee of ik dat hele kleine knoopje van mijn slaapkledij had getrokken, of als het op een nachtkastje lag. Dat herinner ik me niet meer, wat ik me wel herinner is dat ik dat kleine knoopje in mijn neusgat had gestoken. De paniek die ik voelde toen ik dat kleine knoopje steeds dieper stak toen ik  het er eigenlijk wou uithalen…. dat herinner ik me wel nog hahaha!! Het knoopje was op de duur onvindbaar en ik voelde het ook niet zitten. Jarenlang heb ik me afgevraagd wat er met dat knoopje zou gebeurd zijn. Toch raar dat mensen zich zoiets kunnen herinneren hé, het moet een diepe indruk nagelaten hebben bij me, LOL!!

 

Waar is dat knoopje nu gebleven?

Ik weet nog dat ik die vraag gesteld heb ergens in het middelbaar… Tijdens een van de lessen verzorging hahahaha 🙂 Volgens de leerkracht zal het waarschijnlijk in mijn maag beland zijn en zo…. je weet wel 😉 Ik blijf het een grappig verhaal vinden! Ik vermoed dat het al meer dan 25 jaar geleden moet zijn (anders zou ik niet in een babybedje gelegen hebben) maar ik vergeet het nooit meer hahaha 🙂

 

Hebben jullie ook zo’n grappige herinneringen van toen je klein was?

Lees hier: Wat ik zou doen met een miljoen.

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.