Blog,  Over mij

Mijn verborgen talent.

Mijn verborgen talent… Nu moet ik eens goed nadenken, heb ik die wel? Haha 🙂 Iets waar ik goed in ben, hmmmm…,Ik ben de beste in chaotisch zijn, telt dat ook?

Neen, serieus… een echt talent heb ik niet, maar ik ben wel iemand die veel dingen gaat proberen. Zo bak ik graag taarten, ze zijn lekker maar dat is het ook. Zo’n prachtige versierde kindertaarten waar je op jaloers zou zijn… Neen, die maak ik niet. Ze zien er simpel uit en ik ben al lang tevreden als ze lekker zijn.

Dan maar eens vragen aan een vriendin wat zij denkt dat mijn talent zou kunnen zijn.

Toen ik mijn vriendin vroeg wat zij dacht dat mijn talent zou zijn, dan zei ze meerdere dingen. Lief toch, dat ze talenten in mij ziet die er niet zijn. Hahaha :p Ik heb zowaar een fan zonder dat ik het wist 🙂 Volgens haar ben ik goed in bloggen. Waar ik dan toch eerder iets heb van: naaaah, ik doe maar wat. Ik doe het graag en ik probeer, maar of ik er goed in ben? Ik zie overal betere bloggers dan mezelf, die betere teksten schrijven enzovoort. Toch ben ik tevreden met hoe ik het doe. Ik hoef geen supertalent te zijn in teksten schrijven om te mogen bloggen, toch? En daarbij heb ik wel vaste lezers, dat wil toch ook wat zeggen.

Volgens die vriendin ben ik ook goed in het budgetteren van ons huishouden. Ik weet snel koopjes te vinden en kan soms op bepaalde dingen veel geld besparen. Oké, dat is ook wel waar, soms doe ik echte batjes. Ik koop niets zonder dat ik eerst gezocht heb waar ik het goedkoopst kan vinden. Maar of het een talent is? Ik ben er ook niet constant mee bezig, en ook voor het budgetteren is het meer dat ik dit echt probeer… Maar er echt in slagen doe ik nauwelijks.

Heb ik dan te weinig zelfvertrouwen misschien?

Misschien wel, ik weet het niet. Ik ben tevreden met veel van de dingen die ik doe, maar ik heb er geen super talent voor ofzo. En dat hoeft toch ook niet? Misschien is mijn talent wel dat ik veel dingen probeer en verschillende dingen probeer goed te doen, in plaats van dat ene supertalent te hebben? Als er 1 talent is wat ik mis, en wat ik zoooo graag zou hebben… dan is het wel een talent in organiseren. Dat zou me pas echt helpen, maar goed. Ik blijf proberen, en wie weet slaag ik daar ook ooit eens halvelings in 😉

Hebben jullie een of ander supertalent?

 

 

 

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Eén reactie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.