Blog

Mijn leven in 20 vragen | Tag

Deze leuke tag is voor iedereen die mij graag wat beter wil leren kennen. Ik kwam deze tag tegen op de blog van Kelly Caresse. Wie deze wil overnemen: laat me gerust een berichtje na en ik kom hem graag bij je lezen.

Mijn leven in 20 vragen:

1.Favoriete kleur

Roze! Altijd al geweest, van kinds af aan!

2.Favoriete getal

Heb ik niet, en ik mis het niet ook.

3.Droombaan?

Een volledig inkomen halen als blogger / influencer lijkt me suuuperleuk! Daar ben ik nog lang niet en ik zie wel waar ik geraak. Maar ik doe super graag wat ik nu doe en daar bouw ik verder aan. Het belangrijkste is dat ik er plezier aan beleef, want als het een ‘moetje’ wordt in plaats van een ‘magje’… dan geef ik op.

4.Waar zie je jezelf wonen?

Ik zie mij en mijn gezin wonen op de buiten. Ergens in een mooi land met grote open vlaktes. Vooral de rust van zo’n ruimte rond mij spreekt me enorm aan. Ik zou er meer dieren houden dan we hier hebben. En wie weet zelfs een groter gezin.

5.Favoriete manier om te reizen?

Met het vliegtuig. Onze dochters zijn snel wagenziek. En ik voel me zo onveilig in een auto als we ver moeten rijden. Het vliegtuig zorgt dat we sneller op onze bestemming geraken en heeft me een groter veiligheidsgevoel en ook meer luxe. Het reisgevoel start op het moment dat je op de luchthaven bent. Bij een autoreis pas als je veilig op je bestemming bent geraakt.

6.Wat doe je graag in je vrije tijd?

Vrije tijd, wat is dat? Hahaha 😉 Ik moet altijd wel iets doen of ergens naartoe gaan. Gewoon thuis naar tv kijken op m’n eentje kan ik niet. Ik kan me nergens op concentreren. Dus als ik geen huishoudelijke taken meer heb (of wil doen) en ik niet naar familie of vrienden ga… Dan hou ik me bezig op mijn blog.

7.Favoriete kledingwinkel?

Zeb! Zonder twijfel. Ik haal zo goed als al mijn kledij daar. Ik haat het om uren in de stad te lopen op zoek naar kledij in verschillende winkels. Vaak vind ik niets, als ik naar Zeb ga vind ik altijd wel iets wat ik leuk vind.

8.Van welke band of van wie zou je graag een concert willen bijwonen?

Imagine Dragons! Ik hou van dit genre muziek en ik vind de sfeer op een concert zalig. Kippenvel!! Ik ging al 4 keer naar Bon Jovi en 1 keer naar een concert van Béyonce.

9.Favoriete thee?

Ik lust echt geen thee, bah! Geef mij maar koffie!

10.Verzamel je iets?

Nope, ik ben geen verzamelaar. Ik probeer geleidelijk aan zoveel mogelijk uit ons huis weg te halen. Ik streef naar een minimalistisch huis, maar lijk daar tot nu toe niet echt in te slagen.

11.Ik kan niet slapen zonder…

Melatonine, hahaha 🙂 Neem dat maar letterlijk! En zelf met melatonine heb ik vaak moeite om te kunnen slapen. Ik ben altijd al een moeilijke slaper geweest.

Lees ook: Tips van de psycholoog om beter te slapen.

12.Als je één miljoen kreeg, helemaal voor jezelf, wat zou je ermee doen?

Daar schreef ik al eerder deze blog over. Investeren dus, en vooral nog meer genieten van ons leven.

13.Favoriete make-up merk?

Ik draag bijna nooit make-up, dus een favoriet merk heb ik niet.

14.Favoriete lekkernij?

Chocolade!! Mmmmm, niets beter dan dat!

15.Favoriete seizoen?

De lente, ik vind het leuk als alles in bloei staat. De geur van versgemaaid gras, die eerste warme zonnestralen op je gezicht. Puur genieten!

16.Slaap je met de deur open of dicht?

De deur staat op een klein kiertje.

17.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Om dingen van me af te schrijven. Zo kon ik dingen uit het verleden verwerken. En eens ik ermee begon, wist ik van geen ophouden meer. Het is een uitlaatklep geworden.

18.Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Neen, ik kan daar dus geen geld aan uitgeven. Heel af en toe koop ik eens een tijdschrift, maar daar blijft het bij.

19.Wat deed je afgelopen nacht om 00.00u?

Slapen, gelukkig!

20.Favoriete parfum?

Dat moet wel Lady Million zijn Paco Rabanne! De geur is zaaaalig en het flesje alleen al ziet er zo leuk uit!

Afbeelding van S. Hermann & F. Richter via Pixabay

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *