Blog,  Over mij

Mijn gezinssamenstelling.

Het gezin waarin ik opgroeide ♥

Ik groeide op in een warm gezin. Gewoon, met mijn vader, mijn moeder en 2 jongere zussen. Mijn moeder is ook jarenlang thuisblijfmoeder geweest voor ons. Mijn vader is brandweerman. Iets waar ik altijd naar opkeek als kind. Nu nog eigenlijk! De relaties met mijn zussen was als kind afwisselend, net als je dat wel overal zult hebben vlogen we elkaar soms in de haren. Maar dat is gelukkig voorbij en intussen zijn we allemaal dikke vriendjes 😉 Ik mag zeker zeggen dat ik een heel gelukkige jeugd heb gehad. We hebben nooit iets tekort gehad, gingen vaak op uitstap en op reis. De kasten zaten altijd vol met eten en qua speelgoed of kledij hadden we ook niets tekort.

Het gezin waarin mijn kinderen opgroeien ♥

 

Ons gezin bestaat uit mij, mijn man en onze 3 kinderen. Mijn man is 4 jaar ouder dan ik en we zijn intussen 15 jaar samen. We hebben 2 tienerdochters: Kyara die deze maand 13 wordt, Ylana die in november 11 jaar wordt, en Vince die op het einde van het jaar al 4 jaar zal zijn! Onze kinderen hebben een zorgeloos leventje, eentje die wat gelijk loopt met mijn eigen jeugd. Opgroeien in een gezin met mama en papa, een moeder die thuis is om voor hen te zorgen en geen financiële zorgen. Het leventje wat ik altijd al in gedachten had voor onze kinderen. Beter zelfs, want ik had nooit durven dromen dat ik een thuisblijfmoeder zou kunnen worden!

Zo dankbaar voor alles!!

Ik besef maar al te goed wat voor bofkont ik ben! Dat het niet zo vanzelfsprekend is om in een warm nest op te groeien. Ik weet maar al te goed dat er veel armoede is, of kindermishandeling/ verwaarlozing enz… Ik neem het helemaal niet vanzelfsprekend dat zowel ik als onze kinderen een goed leventje hebben. Al zou het wel vanzelfsprekend MOETEN zijn!!

 

Ik ben Stephanie, mama van 2 tienerdochters en een zoontje van 6. Ik ben thuisblijfmama sinds de zwangerschap van ons zoontje. Sinds september 2021 krijgen onze kinderen thuisonderwijs en zijn we van plan om te gaan reizen met het gezin. We gaan op een zoektocht naar financiële vrijheid en vrijheid in het algemeen. We stappen uit de ratrace. Volg je ons avontuur?

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.