Mijn favoriete herstmomentjes.
Blog,  Lifestyle,  Ontspanning,  Over mij,  Persoonlijk

Mijn favoriete herfstmomentjes | Gezelligheid troef

Hoewel ik echt liefhebber ben van zonnige en warme dagen, ben ik toch jaar na jaar ook verliefd op de herfst. Elk seizoen heeft zijn charmes en ik hou van de overgang van het ene seizoen naar het ander. De kortere en killere dagen brengen heel wat gezelligheid met zich mee en de natuur is prachtig met al z’n kleuren. Ik deel graag mijn favoriete herfstmomentjes met jullie.

Mijn favoriete herfstmomentjes

Wegduiken onder mijn dik dekbed

Ik vind het zalig om terug het dekbed op mij te kunnen leggen, het zorgt voor een instant cosy gevoel!! En de warmte van een dekbedovertrek in flanel is zalig. Elke avond ga ik met Vince naar boven, een half uurtje voor hij gaat slapen. Zo hebben we tijd om een boekje te lezen en nog eens de dag te overlopen. Zo kan hij nog vertellen wat hij die dag heeft gedaan op school. En dat is zoveel gezelliger om dat samen, lekker warm, onder een dikke warme dons te doen. Deze momentjes zijn zo bijzonder. Ik hoop dat hij dit later blijft onthouden. Op zoek naar nieuw beddengoed? Voor inspiratie kun je terecht op de website van Smulders Textiel.

Lange wandelingen in de mooie natuur

Dit is net wat leuker in de herfst dan wanneer het snikheet is in de zomer. We houden ervan ontspannende wandelingen te maken met onze herder Nina. Vooral in de natuur, waar de bomen zoveel mooie kleuren hebben en hun blaadjes een mooi en kleurrijk tapijt voorzien. Ook voor Vince is het dan heel leuk om met een zakje allerlei leuke dingen te verzamelen zoals eikels, kastanjes, mooie blaadjes enz… hij doet niets liever!

Een leuke serie bingewatchen onder een lekker warme plaid

Tijd om te Netflixen met heel ons gezin! De meisjes en ik liggen altijd dicht naast elkaar onder een lekker warme plaid. Niets wat gezelliger is dan samen cocoonen. Heel de familie lekker dicht bijeen in de zetel. In het weekend met bijhorend aperitiefje en hapje. Kunnen genieten van deze kleine dingen in het leven is zo bijzonder!

Warme chocolademelk en vers gebak

Na een frisse wandeling is er niets leukers dan ons te verwarmen met een kop verse warme chocolademelk. Doe daar een toef slagroom op en een stukje zelfgemaakt gebak, en het leuke herfstgevoel is compleet! Ik hou van bakken maar dat komt er in de zomer niet veel van. Hoe minder ik mijn oven dan moet gebruiken, hoe beter. Een stukje appeltaart gaat er nu wel terug in. Lekker!

Wat is jouw favoriete herfstmoment?

Afbeelding van Rebekka D via Pixabay

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.