Ontspanning,  Over mij

Me-time: een dagje naar Brugge met mijn BFF-je.

Elk jaar opnieuw gaan Cindy en ik op uitstap. We zijn intussen al 17 jaar beste vriendinnen! Vroeger kochten we een kado voor elkaars verjaardag, maar sinds enkele jaren gaan we er samen op uit. Ook dit is een vorm van minimaliseren: minder spullen kopen, maar mooie herinneringen maken met de mensen die je graag ziet. Elk jaar opnieuw hebben we er opnieuw mooie herinneringen bij. Dit is voor ons veel meer waard dan gelijk welk kado dan ook.

Onze vroegere dates.

Elk jaar proberen we iets anders te doen, we zijn al eens een dagje in het shoppingcentrum in Kuurne geweest, we hebben samen al de batjes in Roeselare gedaan, … We hebben de k3 show gezien waarbij de oude k3 afscheid nam en de nieuwe k3 voor het eerst mocht optreden (ja echt, we zijn nogal zottekes samen). We houden allebei van eten, dus dat komt er zowiezo altijd wel aan te pas.

Dit jaar gingen we naar Brugge!

De thuisstad van Cindy. Normaal komt ze altijd bij ons thuis omdat ik moeilijk weg kan met de kindjes. Deze keer was het ik die naar haar thuis ging terwijl de kinderen op school zaten. Nu papa verlof heeft is hij thuis wanneer de kindjes gedaan zijn met school.

Meteen nadat ik de kinderen had afgezet aan de schoolpoort ben ik met wat ontbijtkoeken richting Brugge gereden. Na ons ontbijtje gingen we richting stad Brugge. Na enkele winkeltjes te hebben afgelopen gingen we gaan lunchen in de B-in . Voor 15 euro heb je er een lekker voorgerecht en een heerlijk hoofdgerecht. We kregen er verse garnaaltjes die we zelf nog moesten pellen bij onze aperitief. Zalig lekker! Ons voorgerecht was een verse garnaalkroket en als hoofdgerecht hadden we een kalfschorsvel met een heerlijk sausje en frietjes.

Na het eten zijn we nog wat winkeltjes gaan aflopen en heb ik 2 truien gekocht in de Zara. Om onze dag af te sluiten zijn we naar Balthasar  geweest om een latte en een lekker dessert te verorberen. Ook deze zaak is zeker meer de moeite waard om eens te bezoeken. Je kunt er niet alleen over-the-top milshakes drinken (je moet zeker de foto’s op facebook bekijken!), maar ook je interieur verrijken want ze verkopen er ook heel leuke spulletjes!! Wij hebben er genoten van de Love waffles, 4 heerlijke wafeltjes met elk een andere topping.

Kortom:

Het was weer een meer dan geslaagde dag! De batterijtjes zijn weer opgeladen en we kunnen er weer tegenaan. Ik kijk al enorm uit naar onze volgende date want er staan nog speciale dingen op de menu.

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.