Blog,  Over mij,  Persoonlijk

Magnesium supplementen | Magnecaps Relax

Ik heb een tijdje met een dipje gezeten. En niet alleen een dipje met mijn blog, maar ook in het algemeen. Ik was constant moe, als ik net opstond voelde ik me moe en raakte amper uit mijn bed. Telkens nadat ik gegeten had kreeg ik ook een ‘klopje’. Het huishouden liet ik links liggen en als ik ging gaan helpen bij familie moest ik me vooruit slepen. Daarbij had ik nog een gevoel van misselijkheid, hoofdpijn en was ik heel prikkelbaar. Lees: snel boos. Ik had last van een opgejaagd gevoel. Stress zonder aanduidbare reden.

Ik ben toen voor een bloedonderzoek naar de huisarts gegaan.

Want dit was gewoon niet meer normaal. Het zijn klachten die ik wel een paar keer per jaar krijg. Vroeger dacht ik al snel: ik zal toch niet zwanger zijn zeker? Want de klachten komen wat overeen met zwangerschapsklachten. Maar nu weet ik intussen dat dit niet het geval is. Ik liet dus bloed prikken bij de huisarts en na 2 dagen kwam dit uit de resultaten: ik heb een tekort aan ijzer en foliumzuur. Ik ben meteen begonnen met het innemen van supplementen. Al snel voelde wel wat verschil, maar een groot stuk van de vermoeidheid bleef.

Lees ook: Tips van de psycholoog om beter te kunnen slapen.

Ik kreeg de kans om Magnecaps Relax te testen.

Ik zag een oproep staan bij The Insiders waarbij ze op zoek waren naar mensen die last hebben van stress en vermoeidheid. Toen ik de kans kreeg om een magnesium supplement te testen twijfelde ik niet. Ik kreeg enkele doosjes Magnecaps Relax opgestuurd om te testen en uit te delen aan familie en vrienden. Door magnesium supplementen te nemen zou ik minder stress hebben en minder vermoeid zijn. Ik was heel benieuwd.

Toch heb ik eerst onze huisarts geraadpleegd.

Ik ga over het algemeen niet snel naar pillen grijpen. Dus zomaar 2 pillen per dag slikken… Dat is iets wat ik niet zomaar ‘durf’ doen. Toen ik voor een van de kinderen bij de huisarts moest zijn, sprak ik haar erover aan. De huisarts was meteen enthousiast en zei dat het nooit kwaad kan om magnesium te nemen. Vooral voor mensen ‘zoals ik’ die snel stress ervaren, slaapproblemen hebben enz… Volgens haar zou het zelfs effect hebben op mijn humeur. Ik zou wel regelmatig eens zo’n kuur magnesium supplementen mogen nemen als ik wat last heb van vermoeidheid.

Zo gezegd, zo gedaan…

Ik ben er meteen aan begonnen toen. Sinds enkele weken neem ik elke dag flink mijn 2 magnesium pillen. En het verschil is enorm groot! Zo geraak ik ’s morgens snel uit bed in plaats van te blijven snoozen. Ik begin met volle energie aan mijn dag en krijg meer gedaan dan wat ik in de voorbije maanden presteerde. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat het innemen van magnesium zo’n effect zou hebben. Ik ben er in ieder geval van overtuigd om regelmatig eens een doosje aan te kopen wanneer ik me terug wat futloos en vermoeid voel. Ik besef nu maar al te goed dat het niet normaal is om elke dag vermoeid rond te lopen.

Mijn ervaring met Magnecaps Relax

Voor mij is het duidelijk: ik heb meer energie, voel me beter in mijn vel en voel me niet meer vermoeid. Als je meer wil weten over de oorzaken en gevolgen van een tekort aan magnesium, dan kun je hier terecht op de website van gezond.be . Ik schrok zelf van hoeveel uiteenlopende klachten je hier allemaal van kunt krijgen! Deze supplementen zijn vrij te verkrijgen in je apotheek.

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.