Lifestyle

Koopjes in de Action en C&A

Ik ben deze voormiddag op zwier geweest met ons zoontje en ik heb weer super koopjes gedaan. Daar word ik altijd zo vrolijk van!! Hieronder kun je zien wat ik allemaal heb gekocht!

6 nieuwe t-shirtjes voor Vince, in totaal heb ik maar 15.99 euro betaald hiervoor. Het blauwe t-shirtje recht bovenaan is van de Action voor maar 0.99 en de andere t-shirtjes komen van de C&A voor 3 euro per stuk. In de C&A hadden ze nog heel wat meer keuze maar ik heb er 5 uitgekozen die ik het leukste vond.

Onderstaande spulletjes komen uit de Action.

Ze zijn bijna allemaal voor ons zoontje. Hij is verzot op bellenblazers en de Minions. De 10 bellenblazers hebben samen 1.98 gekost. Eigenlijk is alles daar spotgoedkoop. De chocolaatjes van de Minions heeft hij zelf in de kar gelegd, haha 🙂 De stuiterballen zijn voor de dochters, die spelen daar graag mee in school, deze kosten ook maar85 cent per netje van 10 en aangezien ze die toch tamelijk snel kwijt raken wil ik daar ook niet meer aan uitgeven dan dat. De koekendozen van Minions en Dinosaur kosten 0.99 per stuk.

Flexibele wasmanden!! Die had ik al een tijdje op mijn verlanglijstje staan. Ik heb de laatste 10 jaar heel wat wasmanden versleten,  ik slaag er altijd in om de handvaten af te kraken… Ik hoop dat deze flexibele wat langer meegaan 🙂 Deze kosten 3.59 per mand.

Carnavalkledij… voor mij 🙂 Volgende week is er carnaval op school en ik heb me terug opgegeven om te gaan helpen. Het is het laatste jaar dat ik dit voor onze oudste dochter nog kan doen voor ze naar de middelbare school gaat. Voor deze gelegenheid moet broer eens een voormiddag extra naar oma. De verkleedsetjes waren 7.88 per stuk.

En dan nog deze 4 schattige eierdopjes voor 0.66 per stuk. Ik  had deze echt nodig want ik had maar 3 eierdopjes meer.

Delen is lief!
error

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *