(Be)sparen,  Lifestyle

Koopjes doen in de supermarkt.

Ik ben verzot op koopjes, voor veel dingen betaal ik nooit de volle prijs! Ik heb zelfs ooit een complimentje gekregen van iemand die in de Colruyt werkt omdat ik zo’n grote korting had op mijn factuur.

Sinds ik thuisblijfmama ben, let ik meer op onze uitgaven.

Vooral tijdens het boodschappen doen hou ik veel meer de prijzen in de gaten. Producten om ons te verzorgen (douchegel, shampoo, conditioner,…) koop ik altijd met grote  korting. Zowel in het kruidvat als in de Colruyt kan je echte batjes doen. Meestal koop ik alles aan 3 kopen + 2 gratis ofwel -40%. Als ze dan ook nog eens in rode prijs staan doe je echt batjes.

Schoonmaakmiddelen, wasproducten, vaatwastabletten enz… Daar betaal ik ook nooit de volle pot voor. Ik zorg altijd voor voldoende voorraad als er weer een superpromo is, let hierbij vooral in de Colruyt op de producten die in rode prijs staan + extra korting hebben.

Ja, je moet wel meer dan 1 verpakking kopen om deze korting te krijgen. Maar met een gezin van 5 worden deze dingen nooit slecht 😉

Wat ik gisteren gekocht heb, en wat de prijs vandaag is:

  • Dreft platinum blue 58 stuks vaatwastabletten: 7 euro per zak waarvan ik er 2 heb gekocht, vandaag staan deze in rode prijs aan 14.41 euro per zak, dus meer dan 50% bespaard hierop.
  • Dash lente pods, gekocht aan 4,10 euro, vandaag te koop aan 6,86 euro
  • Persil color gel:  5.20 euro betaald per fles, vandaag te koop voor 9,04 euro
  • 6 tubes tandpasta van Signal aan 1,13 euro per stuk, vandaag te koop voor 1,88 euro
  • in kruidvat 2 flessen Lenor gekocht voor 5 euro, terwijl ze normaal bijna zoveel kosten voor 1 fles

Door grotere hoeveelheden te kopen, kun je wachten met opnieuw aan te kopen tot er terug een grote kortingsactie is. Zo bespaar je op die dure uitgaven toch heel wat euro’s uit. Ik heb een nee/nee sticker hangen op de brievenbus. Ik vind dit pure papierverspilling en sommige folders krijg je te laat waardoor sommige dingen al uitverkocht zijn tegen dat je goed en wel weet dat ze in de aanbieding zijn . Je kan je gemakkelijk inschrijven op foldercheck.be waardoor je meteen de acties op mail krijgt en zo altijd op tijd weet wanneer er welke promoties zijn.

Ook een heel leuke tip: op ‘zin in meer’ kun je elke maand korting afdrukken, ook deze bonnen kun je combineren met andere acties.  schrijf je in op https://www.zininmeer.be/

Delen is lief!
error

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *