Blog,  Tags

I Wish Tag | Want dromen mag!

Tijd om nog eens een tag in te vullen! Ik vond deze leuke tag op de website van Team Confetti! Het is een plezier geweest om deze in te vullen. Ik ben heel tevreden met wat ik heb in het leven en waar ik sta. Maar fantaseren is altijd leuk! Hier komt hij dan:

I wish tag:

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Ik zou kiezen om psychologe te worden. Ik denk dat dit echt iets voor mij zou zijn. Mag ik er dan ook voor kiezen om slim genoeg te zijn hiervoor? Deze opleiding is zeker weten niet te onderschatten, maar het lijkt me wel heel interessant!

Als je een overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen… wat zou je dat dan zijn?

Een boerderij!! Een mooie lap grond met bijhorende weide, stallen en een mooie boerderij die helemaal in orde is! Wonen in het groen met eigen fruitbomen, plaats voor groenten en voor dieren… Dat lijkt me echt zalig! Ook als thuisblijfmoeder natuurlijk, zodat ik tijd heb voor alles 😉

Als je een dagje zou mogen optrekken met een film of serie personage, wie zou dat dan zijn?

De personages van Friends lijken me heel leuk om zelf als vrienden te hebben! Dus ik zou wel eens een dagje uit hun leven willen meemaken 🙂

Als je een locatie mocht kiezen waar je eindeloos naar toe geteleporteerd kan worden, waar zou dat dan zijn?

Euhm…. Australië. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me een prachtig land!!

Als je iets kon blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden… Wat zou dat dan zijn?

Eentje waar ik helemaal niet over na moet denken: chocolade!! Njummie!!

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Dode dieren? Met katten in huis zou het wel handig zijn als ik een dode vogel zonder schrik zou kunnen uit de tuin halen. *bweurk*

Als je een superpower zou kunnen hebben, wat zou dat dan zijn?

Toveren als Mary Poppins of de feeën in Doornroosje… Gewoon wijzen naar dingen die zichzelf gaan opruimen en schoonmaken. Ja, geen twijfel mogelijk, dat zou zalig zijn!!

Als er een band weer samen zou komen en een privé concert bij jou thuis zou komen geven, wie zouden dat dan zijn?

Destiny’s Child!! Ik heb even moeten zoeken, maar I LOVE Beyonce!! En ik was echt verzot van de muziek van Destiny’s Child. Hen in mijn living zien optreden zou de max zijn!

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Een aapje!! Dat leek me als kind al heel leuk! Wel liefst een kleine en schattige variant.

 

 

 

Wat is jou grootste wens??

 

 

 

Bron hoofdfoto.

Bron foto aapje.

 

 

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.