Blog,  Over mij,  Persoonlijk

Interview in Het Laatste Nieuws: Over Geld & Geluk.

Enkele weken geleden kreeg ik een superleuk mailtje van een vriendelijke journaliste van HLN. Of ik wou meedoen aan de wekelijkse rubriek ‘Geld en Geluk’. Deze dame had me gevonden via mijn Instagram account en was op zoek naar een thuisblijfmama om het interview mee te doen. Na het lezen van de leuke interviews die ze al had gedaan met andere gezinnen, was ik snel overtuigd. Ik praat heel graag over dit onderwerp en wil met iedereen delen hoe we gelukkiger zijn geworden sinds ik thuisblijfmoeder ben. Om eerlijk te zijn voelt het een beetje als mijn missie om andere vrouwen ervan te overtuigen om dezelfde keuze te maken als wij gedaan hebben. Want er zijn veel vrouwen die maar al te graag thuisblijfmoeder zouden worden, maar de stap niet durven zetten…

Lees ook: De voor en nadelen van thuisblijfmama worden.

Het interview zelf duurde ongeveer een uurtje.

De journaliste is hier een uurtje langs gekomen en we hebben een fijne babbel gehad. Ik denk dat het enthousiasme van me afdroop. Ik ben ook tevreden met het resultaat van het interview, ondanks enkele foutjes. Of ik niet TE open ben geweest? Tja, sommigen vinden misschien van wel? Maar ik ben iemand die niet veel taboes kent. Op verschillende vlakken ben ik wel heel open, en ik vind het jammer dat niet iedereen zo is. Maar dat zal dan in mijn karakter liggen denk ik.

Lees ook: Thuisblijfmama worden, is het financieel haalbaar?

Een weetje: dit bedrag is berekend op jaarbasis. Dus inclusief congégeld en eindejaarspremie. Wij krijgen dit bedrag dus zeker niet maandelijks op de rekening 😉

Mijn man wou niet op de foto! 🙁

Enkele weekjes later kwam de fotograaf langs. Hij maakte enkele prachtige foto’s waar ik super blij mee ben! Alleen zo jammer dat mijn man niet op de foto wou! Hij was toen ook gaan werken, maar toen ik de afspraak met de fotograaf maakte hoefde ik geen rekening met hem te houden. Natuurlijk was hij niet tegen het interview ofzo.  Hij staat alleen echt niet graag op de foto. Sowieso al niet, laat staan dat hij op foto zou willen staan in een krant. Een gemiste kans natuurlijk! Want er komt natuurlijk niet elke week een professionele fotograaf langs om een gezinsfoto te maken! Maar goed, als mama is het natuurlijk super leuk om een mooie foto met de kinderen te hebben. Al bij al was het een heel leuke ervaring!

Via deze link kun je het hele artikel teruglezen. Veel leesplezier!

Ik kreeg voorbije week trouwens de vraag of ik niet mee wou doen aan het tv-programma ‘Van Gils en Gasten’ dankzij het artikel in de krant. Ik deed een interview aan de telefoon en kreeg de reactie dat ik een vlotte spreker ben. Heel leuk om te horen! Toch ben ik het niet geworden, heel jammer, maar toch was het super leuk om er even over te fantaseren! Wie weet komen er nog leuke kansen mijn kant uit, spannend!!

Vergeet je deze blog niet te pinnen?

Ik ben Stephanie, mama van 2 dochters en een zoontje. Na de geboorte van ons derde kindje hebben we de beslissing genomen dat ik thuis zou blijven voor de kinderen. Op deze blog hou ik alles bij waarin in interesse heb of dingen die ik graag wil delen.

8 reacties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.