Blog,  Lifestyle

Genieten van de prachtige natuur in de herfst. #herfstkleuren

De herfst doet mij in eerste plaats denken aan korte, donkere en zelfs natte dagen. Ik vind het telkens opnieuw jammer als we afscheid moeten nemen van de zomer. De lange, warme en vooral zonnige dagen doen me zoveel goed! In de herfst heb ik jaar na jaar last van ‘het vallen van het blad’, of met andere woorden een herfstdepressie. Liefst van al zou ik een winterslaap willen doen, en niet moeten dealen met 3 zieke kinderen. Maar goed, een winterslaap doen zit er niet meteen in, dus we moeten er het beste van maken.

 

Toch heeft de herfst ook veel moois waar ik volop kan van genieten.

Ondanks het koudere weer, hou ik er enorm van om te gaan wandelen. Hoewel het kouder en natter is, is de natuur met al zijn herfstkleuren super mooi. Ik kan hier zo hard van genieten! De bomen kleuren groen, geel, rood, bruin en zelfs roze! Gewoon prachtig! Ook ons zoontje doet niets liever dan buiten komen nu en blaadjes te rapen. Zelfs wanneer het regent wil hij op stap gaan. Of moet ik zeggen… vooral als het regent hihi! Geen enkele plas gaat ongezien voorbij. Niets leukers dan je broek en schoenen natspringen, volgens hem dan toch. Mama denkt er net even anders over šŸ˜‰

Wat vinden jullie van de herfst? Kunnen jullie het mooie hierin zien of kan het niet snel genoeg voorbij zijn?

 

 

Delen is lief!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *